reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Ja też biorę Feminatal N ale dopiero od dziś. Lekarz kazał brać od 12 tygodnia, to biorę. Przerwałam branie kwasu foliowego, bo w witaminkach ta sama dawka :D

reklama
ja mam morfologie jak koń, wiec na razie łykam tylko kwas foliowy. no i duphaston, ale to raczej nie z działu witamin :laugh:
zobaczymy jak po next morfologii będzie, bo cosik apetytu ni mam :(. jak coś to zaczen łykac. femiantal jest ok, dobrze dziala na nudnosci, tzn zapobiega im ponoc :)

Elżbietka :) ja byłam w zeszlym tygodniu. Dostałam na miesiąc póki co. Troche się martwilam, ze bedę się nudzic, ale gdzie tam... :) a jaki "luz na dyni" :):):)

Tobie to dobrze. U mnie wszyscy sie martwią, żebym tylko nie poszła na zwolnienie. Ja się założę, że będe już leżec na łózku porodowym, a jeszcze będą mi przynosić przelewy i dokumenty. Wkurza mnie to :mad:

Witajcie

Dziś odbieram wyniki krwi na HB, WB i przeciwciała i zaraz po tym mam wizytę u ginka. Dziś dopiero zaczynam 11 tydzień i jestem bardzo ciekawa, czy będę już mogła posłuchać tętna dziecka ! ::)

Coś mi z tymi linijkami nie gra ...ten nie doliczył mi dnia od wczoraj (może dla tego, że zakładałam ją ok 21.00), a zaś na SzipSzopie gdy wpisałam termin porodu 17 styczeń to wyliczył mi az 14 tygodni i jeszcze jakieśtam dni !!
POMOCY , bo się pogubiłam

reklama
wrocilam:)
gin bardzo, bardzo sympatyczny i konkretny facet, tylko chwilami, mimo znajomosci niemieckiego mialam problemy, zeby go zrozumiec, jak sie rozgadal to coraz szybciej i szybciej i jakimis medycznymi skrotami do mnie. a ja caly czas prosilam, zeby mowil wolniej, to zwalnial na chwilke i znowu swoje ;D ::)
z maluszkiem wszystko w porzadku, tylko termin sie zmienil i to dosc znacznie, bo wg niego ciaza starsza i fasolina przyjdzie na swiat pomiedzy 26.12 a 1.01. ::)

Do góry