reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie uwierzysz mi teraz ale tego po czasie zaczyna brakowaćJa bym chyba psychicznie nie wytrzymała kolejnej ciąży mam teorie, że to te pierworodne dzieci są takie podstępne bo są grzeczne w brzuchu i nie robią problemów i człowiek sobie myśli, a to zrobimy sobie drugie tylko nam się chyba te pierwsze trafiły dożarte
Ja śpię na różnych bokach, w nocy się obkrecam. Czasami i na plecach czuję potrzebę poleżeć. Jeżeli nie robi Ci się nie dobrze na prawym boku czy na plecach i przepływy są dobre to sobie możesz leżeć jak chcesz. Ja się nie pilnuje tego zeby to był koniecznie lewy bokOj a u mnie właśnie od wczoraj jest znacznie spokojniej. Tylko wieczorem mam takie niemiłe kłucie w pochwie i pachwinach.
A mam jeszcze pytanie, tylko się nie śmiejcie
Gdzieś wyczytałam , że w 3 trymestrze dość na lewym boku. No na brzuchu się nie da, na plecach też rozumiem, bo jak chwilę poleżę to mnie zaraz kręgosłup boli. Ale za to na prawym uwielbiam spać, dziś się pół nocy męczyłam, bo zmuszałam się do tego lewego boku, aż mnie szyja bolała, chyba mi zesztywniała Wy naprawdę wytrzymujecie całą noc na lewym boku? Jeśli tak to jak to się robi
Palinka13
Moderator
pod kamera to kazda kochanaObejrzałam kilka odcinków ,,sztuki rodzenia" i ryczę mam nadzieję że trafię na taką położna jak tam są... Chociaż moje poprzednie dobrze wspinam
MagdaaaLena
Ja dziewczyny za długo nie mogę na jednym boku bo ból w biodro wchodzi. Kładę się tak jak mi wygodnie no i poduszki wszystkie zawijam jestem po wizycie... Skurcze miewam przepowiadające, wczoraj się wystraszyłam , ale szyjka zamknięta i nic się nie dzieje. Mała waży 2900
Wow! To już tak blisko Ty już 36 tydzień nie?Ja dziewczyny za długo nie mogę na jednym boku bo ból w biodro wchodzi. Kładę się tak jak mi wygodnie no i poduszki wszystkie zawijam jestem po wizycie... Skurcze miewam przepowiadające, wczoraj się wystraszyłam , ale szyjka zamknięta i nic się nie dzieje. Mała waży 2900
MagdaaaLena
Bardzo , bardzo blisko mamy do mnie to nie dociera aż dzisiaj mi mój lekarz powiedział, że to już końcówka i zaczniemy ktg robić. I nawet nie kazała mi się już zapisywać na kolejną wizytę prywatnie tu gdzie chodzę bo mówi że to bez przesady i teraz na dyżur w szpitalu do niej nam przyjść ktg zrobić i zbadać się ogólnie. Szok, że to tak zleciało, naprawdę. Czekam ale strach mnie paraliżujeWow! To już tak blisko Ty już 36 tydzień nie?
Śmiesznie jak to u każdego inaczej wygląda w mojej przychodni na NFZ od 32 tygodnia jest ktg. Od 34 wizyty są już co dwa tygodnieBardzo , bardzo blisko mamy do mnie to nie dociera aż dzisiaj mi mój lekarz powiedział, że to już końcówka i zaczniemy ktg robić. I nawet nie kazała mi się już zapisywać na kolejną wizytę prywatnie tu gdzie chodzę bo mówi że to bez przesady i teraz na dyżur w szpitalu do niej nam przyjść ktg zrobić i zbadać się ogólnie. Szok, że to tak zleciało, naprawdę. Czekam ale strach mnie paraliżuje
reklama