reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Alle sie rozpisałyście. Mój synuś nadal.glowjowo i oby tak zostało.
Dzisiaj bylam na koncercie i mlody szalał. Za kazdym razem jak śpiewał jakiś wokalista to kopal mnie (chyba tańczył 🤭 )
Tez zawsze chciałam dużo dzieci. 😊

reklama
Dziewczyny, chwila nieuwagi i ile nadrabiania. Pieknie, ze macie takie liczne rodziny 🥰
A co do jedzonka to ja do tej pory jadłam wszystko słone, a teraz mogłabym tonami wciągać słodycze. Rzecz jasna nie robie tego 😆
Cynamonki mi się snia! Ale jadłam ostatni raz kilka lat temu:D
Co do zgagi, ja mam niemal codziennie. Niezależnie od tego co zjem 🤣

U mnie różnie. Zazwyczaj wieczorami jest mocniej aktywny, wczoraj był mniej, dzisiaj rano tylko tylko kopniak na zasadzie „spoko mama nic mi nie jest” 😂 posłuchałam detektorem, wszystko idealnie. Także myślę że to normalne, dzisiaj już w dzień ruchy mocniej odczuwalne
U mnie jest podobnie 😅 jak za dużo się ruszam w ciągu dnia, to tylko popołudniu albo wieczorem da o sobie znać. Wczoraj więcej odpoczywałam to i malutka była bardziej ruchliwa 😄
Dziewczyny, czy Wy też macie tak mało energii?
Jeszcze kilka tygodni byłam naprawdę z siebie zadowolona. A dziś ciężko mi posprzątać całe mieszkanie 😔
Z energią nie mam problemu. Jeśli chodzi o sprzątanie, to robię to na raty 😂
Dziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Otulacz do fotelika upolowałam na Vinted w dobrej cenie i z firmy Jukki 🤭

Dawno tu jakoś nie zaglądałam, więc miałam co czytać 😅 Byłam dziś na krzywej cukrowej i nie było tak źle 🤪

reklama
Dziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Ja otulacz do fotelika kupiłam na vinted, ala polarowy/minky. Będzie tylko na przenoszenie Młodej z / do samochodu, więc też nie przesadzałam. Do wózka upolowałam na lokalnej grupie śmieciarkowej piękny śpiworek do wózka wełniany :)

Do góry