reklama
Dziewczyny, chwila nieuwagi i ile nadrabiania. Pieknie, ze macie takie liczne rodziny
A co do jedzonka to ja do tej pory jadłam wszystko słone, a teraz mogłabym tonami wciągać słodycze. Rzecz jasna nie robie tego
Cynamonki mi się snia! Ale jadłam ostatni raz kilka lat temu
Co do zgagi, ja mam niemal codziennie. Niezależnie od tego co zjem
A co do jedzonka to ja do tej pory jadłam wszystko słone, a teraz mogłabym tonami wciągać słodycze. Rzecz jasna nie robie tego
Cynamonki mi się snia! Ale jadłam ostatni raz kilka lat temu
Co do zgagi, ja mam niemal codziennie. Niezależnie od tego co zjem
Ja się przerzucam na jogurty i synowi podjadamU mnie z tymi słodkościami to jakiś koszmar mówię sobie , że nie będę jadła i to jest silniejsze a , że w domu jest zawsze coś pod ręką z racji tego , że są dzieci to już klapa. Ja nawet parę minut temu ciastko zjadłam...
Potwierdzam miałam tak samoRobiłam z kwestii smaku ale mam jedną rade- nie jedzcie za dużo przed snem pierwszy raz mnie taka zgaga dopadła w nocy że nie aż się obudziłam
To już lepiej jeść, chociaż będziesz szczęśliwsza z tą zgagaJa to mam zgage z powietrza nawet wiec czy zjem czy nie to jeden czort
Cytrynka122
Fanka BB :)
U mnie jest podobnie jak za dużo się ruszam w ciągu dnia, to tylko popołudniu albo wieczorem da o sobie znać. Wczoraj więcej odpoczywałam to i malutka była bardziej ruchliwaU mnie różnie. Zazwyczaj wieczorami jest mocniej aktywny, wczoraj był mniej, dzisiaj rano tylko tylko kopniak na zasadzie „spoko mama nic mi nie jest” posłuchałam detektorem, wszystko idealnie. Także myślę że to normalne, dzisiaj już w dzień ruchy mocniej odczuwalne
Z energią nie mam problemu. Jeśli chodzi o sprzątanie, to robię to na ratyDziewczyny, czy Wy też macie tak mało energii?
Jeszcze kilka tygodni byłam naprawdę z siebie zadowolona. A dziś ciężko mi posprzątać całe mieszkanie
Otulacz do fotelika upolowałam na Vinted w dobrej cenie i z firmy JukkiDziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Dawno tu jakoś nie zaglądałam, więc miałam co czytać Byłam dziś na krzywej cukrowej i nie było tak źle
reklama
Ja otulacz do fotelika kupiłam na vinted, ala polarowy/minky. Będzie tylko na przenoszenie Młodej z / do samochodu, więc też nie przesadzałam. Do wózka upolowałam na lokalnej grupie śmieciarkowej piękny śpiworek do wózka wełnianyDziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.