Ja chodzę tylko prywatnie i wizyty mam co 4 tygodnie. Jak w międzyczasie wyskoczyły prenatalne to miałam wizyty u mojego co 5 tygodni. Jednak myślę żeby od listopada już chodzić częściej bo mam wrażenie że zaczynam panikować czy wszytko ok. Tym bardziej że mój maluch to raczej z tych spokojniejszych. Mało się rusza, albo ja go słabo czuję. Pewnie łożysko na przedniej ścianie też nie jest bez wpływu.Mi co prawda serce nie łomocze ale ciężko mi się oddycha i ciągle sapie mam wrażenie ciągle zatkanego nosa a jak chce go wydmuchać to w chusteczce sporo krwi. Jutro mam wizytę.
Jak często chodzicie na kontrolę do ginekologa? Ja mniej więcej raz na mc ale po jutrzejszej wizycie jest miejsce u mojej gin dopiero za 1,5 mc. Wydaje mi się to ok ale w poprzednich ciążach miałam na początku i pod koniec ciąży wizyty co 3 tyg i naszły mnie rozkminy jak to u was wygląda
reklama
To prawda, ale ja jeszcze mam jednego pasażera na gapę który zwie się krwiak, więc zawsze też czekam na tą wizytę z utęsknieniem żeby mi powiedział że już go nie ma więc jutro liczę na dobre wiadomości 3 tygodnie temu był już mały 3,5x1 cmJa też!!!! Chociaż teraz jak malutka jest taka aktywna to czuję większy spokój że u niej wszystko ok
Ja chodzę równo co 4 tygodnie jak wypada jakieś święto albo akurat w tym tygodniu nie przyjmują to wtedy po 3 idę. Na początku myślałam że te 4 tygodnie to wieczność ale teraz jest tak akurat, jak nic się nie dzieje to wizyta to formalność a miesiąc to już spora zmiana w dzidziusiuMi co prawda serce nie łomocze ale ciężko mi się oddycha i ciągle sapie mam wrażenie ciągle zatkanego nosa a jak chce go wydmuchać to w chusteczce sporo krwi. Jutro mam wizytę.
Jak często chodzicie na kontrolę do ginekologa? Ja mniej więcej raz na mc ale po jutrzejszej wizycie jest miejsce u mojej gin dopiero za 1,5 mc. Wydaje mi się to ok ale w poprzednich ciążach miałam na początku i pod koniec ciąży wizyty co 3 tyg i naszły mnie rozkminy jak to u was wygląda
Palinka13
Moderator
ja sobie dokupilam mniejsze bo w zestawie sa 24mmTe modele
Dzień doberek
Dziękuję dziewczyny, miałam poradę telefoniczną. Jeśli do dziś nic by się nie zmieniło, miałam dać znać, ale jest ciut lepiej. W nocy jak wstałam do WC to bolało i miałam problemy z otwarciem, ale rano już było w porządku. Doktor mówił, by nawilżać i czy korzystałam ostatnio dużo z komputera. No niestety korzystałam, szukam jeszcze rzeczy dla maluszka.
Wizyty miałam co dwa tygodnie, ale teraz dostałam dopiero za 4 tygodnie, ale gdyby mnie coś niepokoiło, to mam przyjść wcześniej.
Ten termin za dwa miesiące to.jakas porażka. Nie pozwoliłabym na to, jest ochrona ciężarnych i wizyta należy się szybciej.
Każdy gabinet musi mieć zapewnione miejsca dla ciężarnych.
Mnie w lipcu zrobili grafik już do końca roku.
Czy wy też jesteście ostatnio niezdarne?
Wszystko wypada mi z rąk lub się kalecze.
Właśnie założyłam drugi plaster na palec. Ciełam.i nie wiem jak to zrobiłam, ale prawie odciełam opuszka. Nóż poszedł do 1/3 kciuka. Bardzo boli. Za chwilę będę cała w plastrach.
Dziękuję dziewczyny, miałam poradę telefoniczną. Jeśli do dziś nic by się nie zmieniło, miałam dać znać, ale jest ciut lepiej. W nocy jak wstałam do WC to bolało i miałam problemy z otwarciem, ale rano już było w porządku. Doktor mówił, by nawilżać i czy korzystałam ostatnio dużo z komputera. No niestety korzystałam, szukam jeszcze rzeczy dla maluszka.
Wizyty miałam co dwa tygodnie, ale teraz dostałam dopiero za 4 tygodnie, ale gdyby mnie coś niepokoiło, to mam przyjść wcześniej.
Ten termin za dwa miesiące to.jakas porażka. Nie pozwoliłabym na to, jest ochrona ciężarnych i wizyta należy się szybciej.
Właśnie założyłam drugi plaster na palec. Ciełam.i nie wiem jak to zrobiłam, ale prawie odciełam opuszka. Nóż poszedł do 1/3 kciuka. Bardzo boli. Za chwilę będę cała w plastrach.
Palinka13
Moderator
ja to się zrobilam po prostu glupia czasami niemyśląca ooo moze tak i do tego mam demencje haha. Najczesciej to widze po zakupach haha po cos innego pojde i z czyms innym wroceDzień doberek
Też jestem trochę bardziej niezdarna i jak mi coś upadnie to już tam to zostawiam czekam aż mąż wróci z pracy i wszystko z podłogi pozbieraDzień doberek
Mam cudowną wiadomość dla mnie krwiak zniknął jestem przeszczęśliwa, że ten koszmar się skończył dostałam skierowanie do kardiologa z tym sercem, bo powiedział że przy wysiłku to normalne ale jak ja to mam jak leżę i nic nie robię to trzeba to okiem specjalisty sprawdzić. Nasza kruszynka to zdecydowanie już nie kruszynka 800 gramów chłopa 25+3
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Super , że wszystko jest w porządku ja mam jutro wizytę u lekarza prowadzącego i choć przed każdą wizytą mam stres czy wszystko jest w porządku to jednocześnie nie mogę się doczekać, bo zobaczę moją malutkąMam cudowną wiadomość dla mnie krwiak zniknął jestem przeszczęśliwa, że ten koszmar się skończył dostałam skierowanie do kardiologa z tym sercem, bo powiedział że przy wysiłku to normalne ale jak ja to mam jak leżę i nic nie robię to trzeba to okiem specjalisty sprawdzić. Nasza kruszynka to zdecydowanie już nie kruszynka 800 gramów chłopa 25+3
reklama
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
U mnie dzisiaj 25+5 czyli niewielka różnica ciekawe jaką moja mała ma wagę. Podobno dziewczynki rodzą się mniejsze i taką mam nadzieję że ma ja będzie ciut mniejsza od braci 800 gramów to już spora dzidzia w brzuszkuMam cudowną wiadomość dla mnie krwiak zniknął jestem przeszczęśliwa, że ten koszmar się skończył dostałam skierowanie do kardiologa z tym sercem, bo powiedział że przy wysiłku to normalne ale jak ja to mam jak leżę i nic nie robię to trzeba to okiem specjalisty sprawdzić. Nasza kruszynka to zdecydowanie już nie kruszynka 800 gramów chłopa 25+3