Mąż wczoraj skręcał łóżeczko więc w sumie juz cały pokoik skończony. Brakuje tylko zasłon i innych pierdółek. Wozek i fotelik też upatrzony, tylko trzeba zamówić. Ubranka w spadku od kuzynki. Dziś zamówiłam dostawke. Zostały sprawy apteczne, higieniczne, kocyki itp. Z droższych to jeszcze laktator,niania i monitor oddechu. Jejku teraz jak to pisałam to dotarlo do mnie ile kasy idzie na wyprawkę
reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
no ja przedwczoraj zamowilam wozek, lozeczko z calym wyposazeniem i fotelik z baza i w sumie chyba zostaly mi apteczne rzeczy i monitor oddechu ewentualnie jakies bujaki wiec polecialam haha ale co miesiac po troszku sobie chcialam kupowac zeby potem nie bylo bum finansowego
To ja przy was jest mega w tyle na dniach planuje dopiero porozglądać się za wózkiem i łóżeczkiemJa ciuchów mam pełno w spadku po znajomych i rodzinie każdy trzymał bo wiedzieli że się staramy o dziecko komoda jest, przewijak też. Łóżeczko kupione z rok temu bo bardzo dobra promocja była wózek upatrzony i krzesełko z nakładka niemowlaka też. Laktator w spadku, także też zostały jakieś takie apteczne sprawy, kosmetyki dla dzidźki i wyprawka do szpitala
Ja teżTo ja przy was jest mega w tyle na dniach planuje dopiero porozglądać się za wózkiem i łóżeczkiem
Cytrynka122
O to nie jestem samaJa też
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja też w tyle w takim razie mam zamówiony wózek i łóżeczko po synku i dalej nic zaczynam zakupy
Ja przez to, że miałam dużo nieprzyjemnych przygód, wolę być w miarę gotowa wcześniej, bo kto wie czy człowiek na ostatnie np 2 miesiące nie będzie musiał leżeć więc staram się ogarnąć jak najwięcej póki krwiak jest w odwrocie i mam siłęTo ja przy was jest mega w tyle na dniach planuje dopiero porozglądać się za wózkiem i łóżeczkiem
Ja jestem mega wdzięczna że mam taką rodzinę i znajomych, bo jedyny koszt jaki narazie poniosłam to używana komoda i łóżeczko, ale tylko dlatego że miałam upatrzone inne niż miała moja siostra. Gdyby nie to, to miałabym i dostawke w spadku. A mam praktycznie wszystko. Także trzymam za Was kciuki żebyście się do końca nie spłukały dziewczynyMąż wczoraj skręcał łóżeczko więc w sumie juz cały pokoik skończony. Brakuje tylko zasłon i innych pierdółek. Wozek i fotelik też upatrzony, tylko trzeba zamówić. Ubranka w spadku od kuzynki. Dziś zamówiłam dostawke. Zostały sprawy apteczne, higieniczne, kocyki itp. Z droższych to jeszcze laktator,niania i monitor oddechu. Jejku teraz jak to pisałam to dotarlo do mnie ile kasy idzie na wyprawkę
shootingstar
Też wybieram się w piątek i też mam cytrynową byle przetrwaćRaz mi się zdarzyło akurat jak siedziałam na szkole rodzenia a Tobie? Idę w piątek, kupiłam sobie cytrynową, podobno lepsza
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja idę też jutro rano i mam cytrynową. Właśnie miałam zapytać jak to zrobić , bo już dokładnie nie pamiętam po ostatniej ciążyTeż wybieram się w piątek i też mam cytrynową byle przetrwać
reklama