Wiem o czym mówisz, to rozrywanie. Mam to samo. Jedyne co mi pomaga to położenie sięMnie głowa aż boli o tą wagę... Już myślę o tym że od wiosny trzeba będzie troszkę się poruszać na rolkach niby dużo nie przebrałam, ale przeraża mnie to , że apetyt mam całkiem niezły a spalania już takiego nie ma , bo zwyczajnie nie daję rady nawet pójść dalej na spacer. Dzisiaj rano po wyjściu z domu kolka i co chwila muszę się zatrzymać no i ten nie przyjemny rozrywający ból w zasadzie to nawet nie wiem jak to określić.
reklama
Ja jakoś jeszcze w ogóle nie myślę o gubieniu zbędnych kilogramów wszystko przyjdzie z czasem może łatwo mi mówić bo zawsze byłam szczupła. Co ma być to będzie ale zawsze lubiłam ruch, chodziłam na siłkę także z czasem osiągniemy to co chcemyJa mam wrażenie że tyje od powietrza wcale dużo nie jem, całkiem sporo się ruszam, jeszcze na kijki chodzimy z koleżankami i ogólnie wiem że to waga w normie ale mam też z tyłu głowy że kiedyś to będzie trzeba zrzucić a po dwóch poprzednich ciążach wcale łatwo nie było mimo że też jakoś dużo nie przytulam. Wiem ze taki problem to nie problem ale sobie rozkminiam
Palinka13
Moderator
no mnie tak czasem boli z lewej strony, ze nie wiadomo jak się ulozycWiem o czym mówisz, to rozrywanie. Mam to samo. Jedyne co mi pomaga to położenie się
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja ostatnio dwa dni pod rząd od razu po przebudzeniu rano miałam to uczucie. Kurcze i dzisiaj to jest masakra z tym jak się czuję. Nie wiem... Być może to z racji wiekuWiem o czym mówisz, to rozrywanie. Mam to samo. Jedyne co mi pomaga to położenie się
Cytrynka122
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak Wam idzie kompletowanie wyprawki? Ja już mam trochę ciuszków, jakieś kocyki, ręczniki i jestem w trakcie tworzenia list i szukania promocji
Palinka13
Moderator
no ja przedwczoraj zamowilam wozek, lozeczko z calym wyposazeniem i fotelik z baza i w sumie chyba zostaly mi apteczne rzeczy i monitor oddechu ewentualnie jakies bujaki wiec polecialam haha ale co miesiac po troszku sobie chcialam kupowac zeby potem nie bylo bum finansowegoDziewczyny a jak Wam idzie kompletowanie wyprawki? Ja już mam trochę ciuszków, jakieś kocyki, ręczniki i jestem w trakcie tworzenia list i szukania promocji
Ja ciuchów mam pełno w spadku po znajomych i rodzinie każdy trzymał bo wiedzieli że się staramy o dziecko komoda jest, przewijak też. Łóżeczko kupione z rok temu bo bardzo dobra promocja była wózek upatrzony i krzesełko z nakładka niemowlaka też. Laktator w spadku, także też zostały jakieś takie apteczne sprawy, kosmetyki dla dzidźki i wyprawka do szpitalaDziewczyny a jak Wam idzie kompletowanie wyprawki? Ja już mam trochę ciuszków, jakieś kocyki, ręczniki i jestem w trakcie tworzenia list i szukania promocji
W dwóch pierwszych ciążach już miałam wszystko kupione w 5 mc ciąży. Teraz praktycznie tylko ubranka i kocyki i ciągle dokupuje bo są tak piękne a poza tym tylko drobiazgi jak laktator, kokon czy fotelik. I czuje spokój. Wiem, że zdążę a nawet jeżeli nie to bobo w pierwszych dniach i tak potrzebuje niewiele. Jedyne co to nadal nie wiem jaki wózek a to akurat muszę mieć
reklama