reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Mnie głowa aż boli o tą wagę...🙈 Już myślę o tym że od wiosny trzeba będzie troszkę się poruszać na rolkach😁 niby dużo nie przebrałam, ale przeraża mnie to , że apetyt mam całkiem niezły a spalania już takiego nie ma , bo zwyczajnie nie daję rady nawet pójść dalej na spacer. Dzisiaj rano po wyjściu z domu kolka i co chwila muszę się zatrzymać no i ten nie przyjemny rozrywający ból w zasadzie to nawet nie wiem jak to określić.
Wiem o czym mówisz, to rozrywanie. Mam to samo. Jedyne co mi pomaga to położenie się :(

reklama
Ja mam wrażenie że tyje od powietrza 😅 wcale dużo nie jem, całkiem sporo się ruszam, jeszcze na kijki chodzimy z koleżankami i ogólnie wiem że to waga w normie ale mam też z tyłu głowy że kiedyś to będzie trzeba zrzucić 😂 a po dwóch poprzednich ciążach wcale łatwo nie było mimo że też jakoś dużo nie przytulam. Wiem ze taki problem to nie problem 🙃 ale sobie rozkminiam
Ja jakoś jeszcze w ogóle nie myślę o gubieniu zbędnych kilogramów 😅 wszystko przyjdzie z czasem :p może łatwo mi mówić bo zawsze byłam szczupła. Co ma być to będzie 😅 ale zawsze lubiłam ruch, chodziłam na siłkę także z czasem osiągniemy to co chcemy ❤️

Dziewczyny a jak Wam idzie kompletowanie wyprawki? Ja już mam trochę ciuszków, jakieś kocyki, ręczniki i jestem w trakcie tworzenia list i szukania promocji 😅😊

Dziewczyny a jak Wam idzie kompletowanie wyprawki? Ja już mam trochę ciuszków, jakieś kocyki, ręczniki i jestem w trakcie tworzenia list i szukania promocji 😅😊
no ja przedwczoraj zamowilam wozek, lozeczko z calym wyposazeniem i fotelik z baza i w sumie chyba zostaly mi apteczne rzeczy i monitor oddechu ewentualnie jakies bujaki 😃 wiec polecialam haha ale co miesiac po troszku sobie chcialam kupowac zeby potem nie bylo bum finansowego 😂

Ja ciuchów mam pełno w spadku po znajomych i rodzinie 😅 każdy trzymał bo wiedzieli że się staramy o dziecko :p komoda jest, przewijak też. Łóżeczko kupione z rok temu bo bardzo dobra promocja była :p wózek upatrzony i krzesełko z nakładka niemowlaka też. Laktator w spadku, także też zostały jakieś takie apteczne sprawy, kosmetyki dla dzidźki i wyprawka do szpitala :)

W dwóch pierwszych ciążach już miałam wszystko kupione w 5 mc ciąży. Teraz praktycznie tylko ubranka i kocyki i ciągle dokupuje bo są tak piękne ❤️ a poza tym tylko drobiazgi jak laktator, kokon czy fotelik. I czuje spokój. Wiem, że zdążę a nawet jeżeli nie to bobo w pierwszych dniach i tak potrzebuje niewiele. Jedyne co to nadal nie wiem jaki wózek a to akurat muszę mieć 😉

reklama
Do góry