reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ufff fajnie że się udało i dobrze wiedzieć na przyszłość, że z infekcja śmiało można iść na izbę. Ja mam pakiet w PZU ale też nie zawsze są wizyty z dnia na dzień.
Wczoraj miałam półkowe 💕 z Helcią wszystko dobrze 💕 waży już 380 więc sporo mniej niż wasze dzidzie ale mam termin na 31.01 więc lekarz powiedział że waga jest prawidłowa.
Glukozy jeszcze nie miałam ale z poprzednich ciąż nie wspominam dobrze 🤣🤣🤣 trzeba to zrobić szybko 🙈
Dziewczyny, czy wy też nie możecie spać w nocy? Padam o 22 a potem w nocy dwie godziny się kręcę i nie mogę zasnąć, a o 7 jak dzwoni budzik to czuje się jak zombie
Też padam o 22 i w nocy się budzę żeby iść do łazienki 🤣 czasem zasnę od razu ale często przez godzinę się wiercę 😅

reklama
Ufff fajnie że się udało i dobrze wiedzieć na przyszłość, że z infekcja śmiało można iść na izbę. Ja mam pakiet w PZU ale też nie zawsze są wizyty z dnia na dzień.
Wczoraj miałam półkowe 💕 z Helcią wszystko dobrze 💕 waży już 380 więc sporo mniej niż wasze dzidzie ale mam termin na 31.01 więc lekarz powiedział że waga jest prawidłowa.
Glukozy jeszcze nie miałam ale z poprzednich ciąż nie wspominam dobrze 🤣🤣🤣 trzeba to zrobić szybko 🙈
Dziewczyny, czy wy też nie możecie spać w nocy? Padam o 22 a potem w nocy dwie godziny się kręcę i nie mogę zasnąć, a o 7 jak dzwoni budzik to czuje się jak zombie
ja chodze spac o 3 .. mlody tak walczy, ze nie ma szans na spanie .. a gdzie tu jeszcze :o mialam korzystac ze snu poki mozna a tu lipa haha

Mam nadzieję, że mój nie przekroczy 3500. 😉

Słyszałyście może o zbiórce dla powodzian? Finansowo nie pomogę, padł nam pięć i odkładaliśmy przez lato, by kupić teraz coś na zimę, są też inne wydatki, ale zaczęłam dziś segregację naszych ubrań i może przynajmniej w ten sposób pomożemy.
Tak bardzo przykro jak patrzy się na to co się dzieje na Śląsku. 😔
daj spokoj ja nie moge juz na to patrzec. Przelalam troche kasiory na zbiorke ale to kropla w morzu ile wszystkiego jest potrzebne :( ludzie potracili swoj dorobek zycia :(

A to rzeczywiście maleństwo ❤️ bo mój byku to 730 dopiero w 24 tygodniu 🤣
Ja jestem ciekawa wagi , ale dowiem się za tydzień na wizycie 😁 a mój ostatni poród był wywołany przed terminem ze względu na podejrzenie sporej wagi synka🙈 poród wywołany - koszmar - bez znieczulenia. A co się okazało... Synek urodził się mniejszy od brata😁 nam nadzieję, że teraz nie będzie żadnej historii z wywołaniem...🤔

Ja jestem ciekawa wagi , ale dowiem się za tydzień na wizycie 😁 a mój ostatni poród był wywołany przed terminem ze względu na podejrzenie sporej wagi synka🙈 poród wywołany - koszmar - bez znieczulenia. A co się okazało... Synek urodził się mniejszy od brata😁 nam nadzieję, że teraz nie będzie żadnej historii z wywołaniem...🤔
Oby nie było takich nieprzyjemności 🤞 to moje pierwsze dziecko więc porównania nie mam 😅 chciałam mieć co najmniej 2 dzieci ale przez to co przeszłam z krwiakiem to jednym cudem się zadowolę ☺️

Oby nie było takich nieprzyjemności 🤞 to moje pierwsze dziecko więc porównania nie mam 😅 chciałam mieć co najmniej 2 dzieci ale przez to co przeszłam z krwiakiem to jednym cudem się zadowolę ☺️
Dzieci to szczęście♥️ a czas pokaże czy nie będzie jeszcze niespodzianki 😊 ja kiedyś zupełnie nie myślałam , że będzie tak jak jest teraz😁 jest ciężko , ale jednocześnie super♥️

reklama
Do góry