Ja prawie 5 kilo na plusie a jestem w 19 tygodniu.Dziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?
Ja w drugiej ciąży ważę się dużo rzadziej, myślę że teraz mam ok +2,5/3 kg.
reklama
Kimiko
Moderator
ja na razie nic nie przytyłam, ale mam 12kg zapasu po poprzedniej ciążyDziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?
Ja dzisiaj 19+0 i póki co może z 500g przytyłam a młody waży już z 300gDziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?
Paula20135
Początkująca w BB
A mój lekarz prowadzący cały czas mi wmawiał że mam chłopca i parę dni temu na połówkowych u innej Pani doktor (robiła 4d) dała mi gwarancje że to dziewczynka
Mam zdjęcia i faktycznie nie widać siusiolka, ale pipuszka napuchnięta więc sama bym raczej nie doszła czy to chłopiec czy dziewczynka
Jednak staram się wierzyć bardziej Pani Doktor bo jednak robiła 4d
Mam zdjęcia i faktycznie nie widać siusiolka, ale pipuszka napuchnięta więc sama bym raczej nie doszła czy to chłopiec czy dziewczynka
Aksamitka28
Fanka BB :)
Podziwiam żeby Wam tylko krocza na USG nie pokazało bo pamiętam na prenatalnych jak na pierwszym planie młody nam pokazał jajka i siusiaka na wielkim ekranie przypomniała mi się Seksmisjajak zrobiłaś nifty to będziesz mieć 100% pewności za chwilę. My robiliśmy nifty bez płci, bo chcemy się dowiedzieć na porodówce
Aksamitka28
Fanka BB :)
No i to jest właśnie problem USG na tym etapie. 4d potrafi pięknie pokazać i wykluczyć chłopca ale jak jest dziewczynka nabrzmiała to nie trudno pomylić. Ja się pocieszam, że od początku jest 70% dziewczynka, teraz 90% dziewczynka, zobaczymy co za tydzieńA mój lekarz prowadzący cały czas mi wmawiał że mam chłopca i parę dni temu na połówkowych u innej Pani doktor (robiła 4d) dała mi gwarancje że to dziewczynka
Paula20135
Początkująca w BB
Pani Doktor dała mi taką gwarancję na 100% że mogę kupować już sukieneczki i wrazie czego mam do niej przyjść z reklamacją i odda mi za wszystko z własnej kieszeniNo i to jest właśnie problem USG na tym etapie. 4d potrafi pięknie pokazać i wykluczyć chłopca ale jak jest dziewczynka nabrzmiała to nie trudno pomylić. Ja się pocieszam, że od początku jest 70% dziewczynka, teraz 90% dziewczynka, zobaczymy co za tydzień
Też właśnie idę za tydzień do mojego prowadzącego i jestem ciekawa co powie jak mu pokaże zdjęcia
reklama
To ja zawsze "testuje" lekarzy nie mówię co powiedział inny lekarz, zanim sami nie powiedzą co widząPani Doktor dała mi taką gwarancję na 100% że mogę kupować już sukieneczki i wrazie czego mam do niej przyjść z reklamacją i odda mi za wszystko z własnej kieszeni
Też właśnie idę za tydzień do mojego prowadzącego i jestem ciekawa co powie jak mu pokaże zdjęcia