reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?

Ja w drugiej ciąży ważę się dużo rzadziej, myślę że teraz mam ok +2,5/3 kg.
Ja dzisiaj 19+0 i póki co może z 500g przytyłam :D a młody waży już z 300g 😂

A mój lekarz prowadzący cały czas mi wmawiał że mam chłopca i parę dni temu na połówkowych u innej Pani doktor (robiła 4d) dała mi gwarancje że to dziewczynka😅
Mam zdjęcia i faktycznie nie widać siusiolka, ale pipuszka napuchnięta więc sama bym raczej nie doszła czy to chłopiec czy dziewczynka 💁🏼‍♀️
Jednak staram się wierzyć bardziej Pani Doktor bo jednak robiła 4d

jak zrobiłaś nifty to będziesz mieć 100% pewności za chwilę. My robiliśmy nifty bez płci, bo chcemy się dowiedzieć na porodówce 🥰
Podziwiam 🥰 żeby Wam tylko krocza na USG nie pokazało 😂 bo pamiętam na prenatalnych jak na pierwszym planie młody nam pokazał jajka i siusiaka 😂😂😂 na wielkim ekranie 🙈 przypomniała mi się Seksmisja 😂

A mój lekarz prowadzący cały czas mi wmawiał że mam chłopca i parę dni temu na połówkowych u innej Pani doktor (robiła 4d) dała mi gwarancje że to dziewczynka😅
Mam zdjęcia i faktycznie nie widać siusiolka, ale pipuszka napuchnięta więc sama bym raczej nie doszła czy to chłopiec czy dziewczynka 💁🏼‍♀️
Jednak staram się wierzyć bardziej Pani Doktor bo jednak robiła 4d
No i to jest właśnie problem USG na tym etapie. 4d potrafi pięknie pokazać i wykluczyć chłopca ale jak jest dziewczynka nabrzmiała to nie trudno pomylić. Ja się pocieszam, że od początku jest 70% dziewczynka, teraz 90% dziewczynka, zobaczymy co za tydzień 😂

No i to jest właśnie problem USG na tym etapie. 4d potrafi pięknie pokazać i wykluczyć chłopca ale jak jest dziewczynka nabrzmiała to nie trudno pomylić. Ja się pocieszam, że od początku jest 70% dziewczynka, teraz 90% dziewczynka, zobaczymy co za tydzień 😂
Pani Doktor dała mi taką gwarancję na 100% że mogę kupować już sukieneczki i wrazie czego mam do niej przyjść z reklamacją i odda mi za wszystko z własnej kieszeni 🤣
Też właśnie idę za tydzień do mojego prowadzącego i jestem ciekawa co powie jak mu pokaże zdjęcia 😀

reklama
Pani Doktor dała mi taką gwarancję na 100% że mogę kupować już sukieneczki i wrazie czego mam do niej przyjść z reklamacją i odda mi za wszystko z własnej kieszeni 🤣
Też właśnie idę za tydzień do mojego prowadzącego i jestem ciekawa co powie jak mu pokaże zdjęcia 😀
To ja zawsze "testuje" lekarzy ;) nie mówię co powiedział inny lekarz, zanim sami nie powiedzą co widzą 🤣

Do góry