Aksamitka28
Fanka BB :)
Oby tylko nie był większy a pewnie będzie, bo macica chętniej się poddaje rozciąganiu jak to mówią pierwsze dziecko ma M1, drugie już M3i ponoc w drugiej ciazy widac szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tylko nie był większy a pewnie będzie, bo macica chętniej się poddaje rozciąganiu jak to mówią pierwsze dziecko ma M1, drugie już M3i ponoc w drugiej ciazy widac szybciej
będzie dobrze! Trzymam kciuki!Nie spie od 6 a wizyta 9.30… matko boska jak tu sie uspokoic
9 tc dziękujemyA który masz tydzień ? Wypoczywajcie i ładnej pogody życzymy
A chodzisz po górach ?ja właśnie w gorach jestem ale na wyjeździe zaczęły się mdlosci których jak do tej pory nie mialam chociaż tylko rano później spokój pogoda robi się nijaka.
Na pewno bedzie wszystko dobrze czekamy na wieściNie spie od 6 a wizyta 9.30… matko boska jak tu sie uspokoic
Daj znać od razuNie spie od 6 a wizyta 9.30… matko boska jak tu sie uspokoic
Hej hejHej dziewczyny
Jak tam samopoczucie z poniedziałku?
U mnie mdłości trochę wróciły
Masakra jakaś
Udanego dnia
czekamy na wieściNie spie od 6 a wizyta 9.30… matko boska jak tu sie uspokoic