W.anna
Fanka BB :)
Będziemy szukać naturalnych sposobów, czosnek, cebula, przejdzie nam od samego smroduja tak samo. Wezme paracetamol to jakbym zjadla cukierka .. jak przyjdzie mi chorowac to sie wykoncze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy szukać naturalnych sposobów, czosnek, cebula, przejdzie nam od samego smroduja tak samo. Wezme paracetamol to jakbym zjadla cukierka .. jak przyjdzie mi chorowac to sie wykoncze
Widziałam niby jakieś leki dlaOby sezon grypowy był dla nas łaskawy i obyło się bez potrzeby używania leków .
Ciężką masz pracę? Mam nadzieję że szybko Ci dzień zleci i w domu odpocznieszU mnie dziś jakieś wybuchy gorąca od rana, jestem w pracy i nie mam siły na nic, a długo spałam na szczęście skończy się czerwiec i idę na l4
No właśnie miałam pisać. Moje wyniki bety. 31.05 -332 mlU/ml, 03.06- 638mlU/ml, 05.06- 847mlU/mlCobiore duphaston 2x1 ale chyba odstawie. Wysłałam wyniki lekarzowi. Czuje sie dobrze. Jestem senna ale nie boli mnie brzuch ani nic. Wg kalendarzyka termin powinnam mieć na 30.01 a u mnie beta słabiutka więc niedługo soe z wami raczej pożegnam. Może to przez to że karmię piersią swoją 2,5 latke. Ale chciałabym aby obyło sie bez szpitala. Za 1 razem mialam poronienie samoistnie w 7 tc ale i tak mialam łyżeczkowanie.@Roksiemi, masz wyniki? Jak się czujesz?
sa ale na czosnku wlasnie smierdzi tak, ze nie pytaj i tak samo pomagaWidziałam niby jakieś leki dla
Kobiet w ciąży ale to pewnie raczej na zasadzie witamin a nie mocnego arsenału
No najlepiej a człowiek od rana na nogach sie uzera z ludzmiCześć dziewczyny
Co do paracetamolu to zawsze trzeba brać dwie tabletki(1 gram) bo jedna tabletka dla osoby dorosłej to jest o wiele za mało. Spróbujcie kiedyś, mi pomaga jak trzeba ja wstałam ale jeszcze sobie leżę no i grzecznie będę czekać do dzisiejszej wizyty