S
sylwia114@
Gość
Chwilowo strona nie działa
Kupiłam na stronie rpstore
I to jest jak mouna87 pisze od mamyginekolog
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chwilowo strona nie działa
Kupiłam na stronie rpstore
I to jest jak mouna87 pisze od mamyginekolog
mnie też kusi ten segregator, ale na bieżącą ciążę jak i na poprzednie wystarczą mi chyba te z pregny co daje ginekolog przy zakładaniu karty ciąży. Jest mała, ma kilka przegródek i mieści się w torebce. A całą historię życia z leczenia, badań, hospitalizacji z poprzednich okresów mam w innej teczce a4 wg dat. Jest tego baaardzo dużo. Tak jest wygodniej jak idę do szpitala i muszę stertę papierów wypełnić przed przyjęciem na oddział czy do innego lekarza… Sama nie wiem… Może chociaż raz sobie kupię
Właśnie też mam stertę badań o które pytają (nawet dziewczyny w poczekalni były w szoku mojej pękatej teczki - gdzie miałam tylko ostatnie wydarzenia )mnie też kusi ten segregator, ale na bieżącą ciążę jak i na poprzednie wystarczą mi chyba te z pregny co daje ginekolog przy zakładaniu karty ciąży. Jest mała, ma kilka przegródek i mieści się w torebce. A całą historię życia z leczenia, badań, hospitalizacji z poprzednich okresów mam w innej teczce a4 wg dat. Jest tego baaardzo dużo. Tak jest wygodniej jak idę do szpitala i muszę stertę papierów wypełnić przed przyjęciem na oddział czy do innego lekarza… Sama nie wiem… Może chociaż raz sobie kupię
Koniecznie daj znać po wizycie.U mnie zmiana planów. Musieliśmy przełożyć jutrzejsze usg na dziś, bo plany na jutro mocno się zmieniły. Wizyta za 3h, a stres już wjeżdża na ostro
CzekamyU mnie zmiana planów. Musieliśmy przełożyć jutrzejsze usg na dziś, bo plany na jutro mocno się zmieniły. Wizyta za 3h, a stres już wjeżdża na ostro
wszystko gitHej dziewczyny. Robiłam betę 29.05 i wyniosła ona 76 mlU,kolejną zrobiłam dzisiaj i wyszła 249 mlU. Czy to dobry przyrost czy nie za duży ?