reklama
CudownieDziewczyny jestem po dzidzia rośnie . Nawet usłyszałam bicie serduszka przez chwilę żeby malucha nie męczyć . Jestem umówiona już na prenatalne .Dzisiaj zaczął się 8 tydzien , jest książkowo
WitamyCześć dziewczyny, niedawno znalazłam to forum, planowany termin porodu to 29 grudnia, ale zakładam że może się przesunąć na styczeń
Mimimka89
Fanka BB :)
Ja w tamty tygodniu z chorą 2 latką byłam tak wyłączona z życia że zapomniałam że na najbliższą wizytę mam listę badań do zrobienia. Mam nadzieję że jak zrobię jutro z rana to do 4 dojdą. No jestem na siebie wściekła...jak można zapomnieć o takich ważnych rzeczach. Za tydzień wizyta. Z jednej strony dobrze że nie mam kiedy o niej myśleć i się stresować a z drugiej strony bardziej mnie to stresuje. Wiem wiem... Logiki w tym nie ma ale włączył mi się tryb ciąża i mózg ciążowy się uruchomił. Zamiast córce Melka do płatków wlałam olej
S
sylwia114@
Gość
no uśmiałam się z oleju zamiast mlekaJa w tamty tygodniu z chorą 2 latką byłam tak wyłączona z życia że zapomniałam że na najbliższą wizytę mam listę badań do zrobienia. Mam nadzieję że jak zrobię jutro z rana to do 4 dojdą. No jestem na siebie wściekła...jak można zapomnieć o takich ważnych rzeczach. Za tydzień wizyta. Z jednej strony dobrze że nie mam kiedy o niej myśleć i się stresować a z drugiej strony bardziej mnie to stresuje. Wiem wiem... Logiki w tym nie ma ale włączył mi się tryb ciąża i mózg ciążowy się uruchomił. Zamiast córce Melka do płatków wlałam olej
jak badania robisz prywatnie - ten komplet mocz i choroby to wyniki są jakoś w ciągu 2-3 dni
nie stresuj się i tak mamy teraz burzę hormonów i mega zmiany więc nie ma co się linczować za takie głupotki dobrze, że przypomniałaś sobie tydzień przed wizytą a nie w dniu wizyty
Palinka13
Moderator
0.38 cm kawal czlowiekaGratulacje duży ten Twój żelek, pięknie wygląda jaki miał wymiar?
Ja jak poszłam na pobranie koło 10 to koło 17 już miałam wszystkie wyniki oprócz grupy krwi bo to robią poza placówką. A laboratorium to takie po prostu szpitalne. Także myślę że będą na pewnoJa w tamty tygodniu z chorą 2 latką byłam tak wyłączona z życia że zapomniałam że na najbliższą wizytę mam listę badań do zrobienia. Mam nadzieję że jak zrobię jutro z rana to do 4 dojdą. No jestem na siebie wściekła...jak można zapomnieć o takich ważnych rzeczach. Za tydzień wizyta. Z jednej strony dobrze że nie mam kiedy o niej myśleć i się stresować a z drugiej strony bardziej mnie to stresuje. Wiem wiem... Logiki w tym nie ma ale włączył mi się tryb ciąża i mózg ciążowy się uruchomił. Zamiast córce Melka do płatków wlałam olej
Palinka13
Moderator
24 styczen poki co tak jak mialo bycSuper na kiedy masz termin ?
reklama
Też muszę iść na badania, ale zrobię komplet razem z Pappa i Betą przed prenatalnymi. Czyli jakoś powinnam iść 13 czerwca. Obym nie zapomniałaJa w tamty tygodniu z chorą 2 latką byłam tak wyłączona z życia że zapomniałam że na najbliższą wizytę mam listę badań do zrobienia. Mam nadzieję że jak zrobię jutro z rana to do 4 dojdą. No jestem na siebie wściekła...jak można zapomnieć o takich ważnych rzeczach. Za tydzień wizyta. Z jednej strony dobrze że nie mam kiedy o niej myśleć i się stresować a z drugiej strony bardziej mnie to stresuje. Wiem wiem... Logiki w tym nie ma ale włączył mi się tryb ciąża i mózg ciążowy się uruchomił. Zamiast córce Melka do płatków wlałam olej
Muszę Wam powiedzieć Dziewczyny, że miałam mega stres, bo byłam z moim 4latkiem na badaniach (pobieranie krwi) i wyobrażałam sobie jaka to będzie masakra - to typ "nie dotykaj mnie!!". Jednak na miejscu się okazało, że Panie to Anioły i tak go jedna zagadała, że nawet nie zauważył, jak druga mu się wkuła i pobrała 2 ampułki. Wręcz jeszcze się śmiał z tą pierwszą Panią. No szok Takich ludzi w ochronie zdrowia to ja szanuję i cenię. A nie na siłę (jak kiedyś miałam nieprzyjemność doświadczyć)..