reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej. Czujecie się jak w ciazy ? 😅😅 U mnie 7 tydzień dziś zaczynamy według om ale poza brakiem okresu i bólem piersi nic nie dolega mi 😅
Wrotka powiem Ci że ostatnimi dniami czuję się jak w ciąży, jestem zmęczona, rozdrażniona, czuję się jak bym była przeziębiona albo na kacu. Normalnie prowadzę aktywny tryb życia, jak mam czas wolny to i tak znajdę zajęcie, w domu mam posprzątane, ugotowane, upieczone, pies wyspacerowany a ja dalej pełna sił, a teraz? Wstaję rano i myślę żeby przetrwać do końca pracy po czym padam jak mucha, robie tylko to co muszę 🙈 mam nadzieję że niebawem odzyskam swoją życiową energię bo sama siebie nie poznaję

reklama
Wrotka powiem Ci że ostatnimi dniami czuję się jak w ciąży, jestem zmęczona, rozdrażniona, czuję się jak bym była przeziębiona albo na kacu. Normalnie prowadzę aktywny tryb życia, jak mam czas wolny to i tak znajdę zajęcie, w domu mam posprzątane, ugotowane, upieczone, pies wyspacerowany a ja dalej pełna sił, a teraz? Wstaję rano i myślę żeby przetrwać do końca pracy po czym padam jak mucha, robie tylko to co muszę 🙈 mam nadzieję że niebawem odzyskam swoją życiową energię bo sama siebie nie poznaję
To samo, byle do końca 1 trymestru i liczmy na powrót do normalności!

Ja na tym l4 oszaleję do 4.06, mam milionowymi w głowie i nie wiem czego się spodziewać z objawów tylko ból piersi i jestem opuchnięta już cała, ale praktycznie nie mam mdłości a wcześniej miałam za każdym razem, dlatego nie wiem czego się spodziewać u lekarza, więc że nie mogę tego zmienić bo co ma być to będzie ale stres jest silniejszy :(

No idziemy łeb w łeb 😂 mój 0,34cm 🥰
Nie wspominając o tym, że lekarka rzuciła..."żeby się nie okazało, że będą bliźniaki bo tu mi się obraz nakłada, no nic.. zobaczymy za 4 tygodnie" 😂😂😂 ale raczej jest jeden (ufff)
ale super ja idę 4.06 z racji wcześniejszych poronień u mnie jeden jak nic 😁

reklama
Do góry