Jeszcze trochę i mam urlop ale chodzenie do pracy też ma swój urok bo tak człowiek nie siedzi i nie myśli o złych rzeczach no i ma motywację żeby wstać i się ogarnąćojj to cię podziwiam
reklama
S
sylwia114@
Gość
dlatego nie jestem na L4 i mam w planach pracować tak długo jak mi ciąża pozwoliJeszcze trochę i mam urlop ale chodzenie do pracy też ma swój urok bo tak człowiek nie siedzi i nie myśli o złych rzeczach no i ma motywację żeby wstać i się ogarnąć
inaczej można zwariować
Palinka13
Moderator
mnie tez tylko cyce i czasen przymuli a tak to nicHej. Czujecie się jak w ciazy ? U mnie 7 tydzień dziś zaczynamy według om ale poza brakiem okresu i bólem piersi nic nie dolega mi
Aksamitka28
Fanka BB :)
Jaki rozmiar okruszka ? No to idziemy praktycznie łeb w łeb będziemy razem tupać przed porodemJestem po….
Wszystko dobrze jest zarodek i echo zarodka,serduszko coś już momentami USG wyłapywało ale zarodek jeszcze za malutki
Wszystko jest dobrze z om 6+6 a z USG i długość cyklu 5+6
Kontrola za 10 dni
Dziękuję za wsparcie wyszłam to się normalnie popłakałam partnerowi w ramię
Aksamitka28
Nie podnoś mi ciśnienia ja już zaliczyłam wymioty, mdłości grrr...coraz częściej i coraz silniejsze, nie mam mocy i generalnie mogłabym zniknąć na najbliższe 10 tygodniHej. Czujecie się jak w ciazy ? U mnie 7 tydzień dziś zaczynamy według om ale poza brakiem okresu i bólem piersi nic nie dolega mi
Ja dziś zaczęłam 8 tydzień i oprócz bólu piersi i zmęczenia nic mi nie dolega. Aż mi dziwnie tak trochęHej. Czujecie się jak w ciazy ? U mnie 7 tydzień dziś zaczynamy według om ale poza brakiem okresu i bólem piersi nic nie dolega mi
Palinka13
Moderator
ciesz sie w poprzednich ciazach to ze mnie pozytku nie bylo wcale a teraz jak mlody BogJa dziś zaczęłam 8 tydzień i oprócz bólu piersi i zmęczenia nic mi nie dolega. Aż mi dziwnie tak trochę
Ogromnie mi przykro współczuję. Jeszcze się uda. Bądź dobrej myśli. Przesyłam uściskiHej....
To mój ostatni post tutaj. Właśnie wracam od ginekologa. Pęcherzyk się zapada, krwiak wypełnił całą macice. Zarodek bez tetna. To moje drugie poronienie... trzymam za Was kciuki dziewczyny!
wiolaho
0,30cmJaki rozmiar okruszka ? No to idziemy praktycznie łeb w łeb będziemy razem tupać przed porodem
reklama
wiolaho
nie mam narazie mdłości ani wymiotówHej. Czujecie się jak w ciazy ? U mnie 7 tydzień dziś zaczynamy według om ale poza brakiem okresu i bólem piersi nic nie dolega mi
Bolą tylko piersi,zmęczenie i senność cały czas,wzdęcia i non stop mi się odbija