wiolaho
Fanka BB :)
dziś 6+1 wizyta 23 majDobry wieczór dziewczyny jak się czujecie który tydzień wychodzi wam? Kiedy wizytę macie ? Ja 24 maja ale nie wiem czy nie za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś 6+1 wizyta 23 majDobry wieczór dziewczyny jak się czujecie który tydzień wychodzi wam? Kiedy wizytę macie ? Ja 24 maja ale nie wiem czy nie za wcześnie
z domowych sposobów to płukanie wodą z solą, jak z apteki to np. Tantum verde.A ja na 8 do pracy w ten piekny dzien a tak mnie boli gardlo .. nie moglam spac .. bralam wszystko co mozna w ciazy i nic nie pomagalo.. plukanke z solą tez robilam, gozdziki .. i myslalam, ze sobie gardlo wyciagne. Nawet sliny nie moglam polknac.. macie jakies sprawdzone sposoby na ostry bol?
mi dziś wychodzi 6+4, pierwsze usg planuje na 1.06. Myślę, ze wtedy już wszystko będzie widać.Dobry wieczór dziewczyny jak się czujecie który tydzień wychodzi wam? Kiedy wizytę macie ? Ja 24 maja ale nie wiem czy nie za wcześnie
U mnie dzisiaj 5+2 wizyta na 23 maja, powinno być 6+0Dobry wieczór dziewczyny jak się czujecie który tydzień wychodzi wam? Kiedy wizytę macie ? Ja 24 maja ale nie wiem czy nie za wcześnie
U mnie 6+1Dobry wieczór dziewczyny jak się czujecie który tydzień wychodzi wam? Kiedy wizytę macie ? Ja 24 maja ale nie wiem czy nie za wcześnie
No hej, ja wyjątkowo późno poszłam spać oglądałam Bridgertonów i o pierwszy raz wstałam o 8 zamiast o 5, a i tak męczy mnie wszystko u mnie szybka grysikowa i powiem Wam Dziewczyny naprawdę gotować, ale od kilku dni popołudniami tak brakuje mi mocy, że szok wręcz się zmuszam żeby cokolwiek było na drugie. Poza tym mam ochotę raczej na zupki, kremy, poza zupą pomidorowa - na samą myśl mnie dźwiga, a krem z pomidorów jem bez problemu, nie wiem o co chodzi więc zazdroszczę obiadku poza domem wspaniała rzeczDzień dobry
Ptaszki ćwierkają za oknem ,stary obok chrapie,a ja oczy jak 5 złoty witaj soboto
My dziś jedziemy po moich dziadków i przywozimy ich do rodziców gdzie rodzinna posiadówka będzie ,a jutro u teściów ominie mnie gotowanie