Standardowo brałam 56 i 62. Dużo mam z H&M a one wypadają większe. Mam też chyba ze 3 bodziaki 50 ale też z hm. Bardziej skupiałam się na 62, bo to na pewno założy a z 56 może być różnieNo znalazlam gotowca właśnie i spróbuję to ogarnąć podobnym sposobem co Ty. Skołuje jakiś zeszyt. Chyba wolę się do tego przygotować.
A jak z rozmiarem ciuszków? Jak to rozegralas?
reklama
Ja to samo, większość kupiłam na vinted lub odkupiłam od koleżankiNie wiem jak podchodzisz to używanych ubranek ale bardzo dużo pięknych rzeczy upolowałam na vinted polecam bo za grosze ubranka świetnej jakosci
Dzieeeeeki! czuje się ciut madrzejsza w temacieStandardowo brałam 56 i 62. Dużo mam z H&M a one wypadają większe. Mam też chyba ze 3 bodziaki 50 ale też z hm. Bardziej skupiałam się na 62, bo to na pewno założy a z 56 może być różnie
Poczytasz, popatrzysz i też będziesz wiedziała co i jakDzieeeeeki! czuje się ciut madrzejsza w temacie
Ja również z gotowych list. I jeszcze wchodziłam na strony gdzie można wszystko kupić dla malucha i stamtąd też parę rzeczy dopisałam. Fajna stronka to mojswiatdziecka.pl. Tam można kupić cala wyprawkę więc zawsze coś do listy dopiszesz a nawet może i zamówisz bo cenowo naprawdę okDziewczyny, te które już prawie wszystko skompletowały. Jako, żem zielona w temacie. Korzystałyście z jakiejś gotowej listy rzeczy do kupienia czy opieralyscie się na doświadczeniach poprzednich ciaz lub bliskich osób?
Zaczęłam dziś się zastanawiać jak się za to wszystko zabrać.
Powiem Ci, że cenowo naprawdę super. Ja bralam gotowa listę z bialymotylek, ale produkty maja dość drogie na stronie. A tu widzę jakaś normalnosc DziękiJa również z gotowych list. I jeszcze wchodziłam na strony gdzie można wszystko kupić dla malucha i stamtąd też parę rzeczy dopisałam. Fajna stronka to mojswiatdziecka.pl. Tam można kupić cala wyprawkę więc zawsze coś do listy dopiszesz a nawet może i zamówisz bo cenowo naprawdę ok
U mnie 30 tydzień. Termin końcówka grudnia, więc już tuż tuż. Dziecko zapowiada się na duże. Z mojej strony są wysocy, z tatusia strony kobiety wysokie , a mężczyźni raczej średniego wzrostu, choć kilku znalazło by się wysokich.
Co do ubranek to polecam tylko kilka ciuszków 56, najwyżej po dwa ubranka, a jak będzie mało to dokupić. Czasem dzieci rodzą się 55 - 57 cm i wtedy rozmiar 56 jest najwyżej na 2 tygodnie.
No i rozmiar rozmiarowi nierówny. Mam porównanie, kupiłam w jednym sklepie kaftanik i pajacyk 56, w drugim rozmiar niby ten sam a w domu okazało się sporo różnicy.
Co do ubranek to polecam tylko kilka ciuszków 56, najwyżej po dwa ubranka, a jak będzie mało to dokupić. Czasem dzieci rodzą się 55 - 57 cm i wtedy rozmiar 56 jest najwyżej na 2 tygodnie.
No i rozmiar rozmiarowi nierówny. Mam porównanie, kupiłam w jednym sklepie kaftanik i pajacyk 56, w drugim rozmiar niby ten sam a w domu okazało się sporo różnicy.
Boże! Nie wchodziłam przez chwilkę i takie rzeczy tu się wyprawiają! Kilka stron czytania młody w 28 tygodniu miał 1205 g , teraz jest 29 tydzień i termin na 5.01 ja zaczynałam z wagą w normie czyli 60 kg i mam przyrost już 8 kg. Ale z tego co czytałam te co mają niższa wagę startową, tyją więcej, a te co mają większą wagę tyją mniej. Tak to podobno w teorii wygląda. Też mam nadzieję zamknąć się w 15 kg ale jak będzie to nie wiem. Apetyt już tylko rośnie . Też korzystam z gotowych list plus to o czym ja pomyślałam
Właśnie ta rozmiarówka to też niezła, Bodziak 56 z Sinsay to zupełnie inna bajka niż Bodziak 56 z hmU mnie 30 tydzień. Termin końcówka grudnia, więc już tuż tuż. Dziecko zapowiada się na duże. Z mojej strony są wysocy, z tatusia strony kobiety wysokie , a mężczyźni raczej średniego wzrostu, choć kilku znalazło by się wysokich.
reklama