reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam termin na 18.01 :) przytylam 7 kg i zaczynam sie martwic jak skoncze bo niby to nie jest duzo a czuje sie jak słonica 😂 męcze sie bardzo prostymi czynnosciami a gdzie tu jeszcze do koncowki :o tez do grudnia chce miec wszystko juz uszykowane, spakowane bo nigdy nic nie wiadomo a chce miec spokojna glowe :)
Ja to w ogóle planuje grudzień spędzić na odpoczynku aby dotrwać w dwupaku do stycznia. Mam plan leżeć i odpoczywać bo cały czas czuję że urodzę miedzy świętami 🙈

reklama
Gdybym wczoraj miała odpowiedzieć jak się czuje to bym powiedziała że świetnie! Byliśmy na grzybach i do wieczora siedzieliśmy przy ognisku ☺️ a dzisiaj rano byłam na bad TSH i od tego czasu leżę 🫣 nie mam siły na nic! Także chyba zaczyna się okres spadkowy... Ale nie ma się co dziwić- zostały 3 mc.
A co do wagi to na razie 8 kg. Teraz się zacznie szybsze tycie 😆

Ja Wam powiem, że mam niecałe 7kg. W pierwszym trymestrze miałam na plusie niecałe 2kg. A reszta teraz. Ja to też startuje ze spora nadwyzka i mega sie martwię bo planowałam przytyć max 7. A już dobiłam do 7 prawie 😭

Gdybym wczoraj miała odpowiedzieć jak się czuje to bym powiedziała że świetnie! Byliśmy na grzybach i do wieczora siedzieliśmy przy ognisku ☺️ a dzisiaj rano byłam na bad TSH i od tego czasu leżę 🫣 nie mam siły na nic! Także chyba zaczyna się okres spadkowy... Ale nie ma się co dziwić- zostały 3 mc.
A co do wagi to na razie 8 kg. Teraz się zacznie szybsze tycie 😆
Udało się coś nazbierać? Kocham grzyby, namawiam męża żebyśmy i my poszli, ale on mega sceptycznie nastawiony. Nie wiem ile razy dałabym radę sie schylić 😂🤣

Hejka 🌞
Korzystacie z pięknej pogody?

Oddychając głęboko czuję pod lewym żebrem dziwne chrupanie, jakby bulgotanie, niepokoi mnie to. 😒

Wózek i fotelik czekają już gotowe, niedługo wejdzie łóżeczko i prasowanie ubranek.

ja ostatnio bylam to pelny kosz 😃 ale od kucania takie zakwasy ze meczyly mnie ze 3-4 dni 😂😂😂
A ja mam 26 lat i nigdy nie byłam na grzybach 😂
Mój tata nie lubi grzybow więc automatycznie nigdy na grzyby nie jeździliśmy, ja w sumie też nie przepadam zbytnio no i bałabym się jechac bez doświadczenia że nawiozę jakiś muchomorów 😂😂

reklama
Oj nieee 😄 zaczynalam od 82 kg, ale wysoka jestem (180 cm) więc kilka kilo miałam nadwyżki. Mam nadzieję że do setki nie dobije 🙈 załamie sie jak zobaczę jedynkę z przodu 🫣
Ja też z tą setką tak mam 😂
Ja póki co przytyłam 6kg, teraz nie wiem bo po co sobie psuć humor wchodzeniem na wagę 😂 ale mam nadzieję że się skończy na max 12

Do góry