Ja to w ogóle planuje grudzień spędzić na odpoczynku aby dotrwać w dwupaku do stycznia. Mam plan leżeć i odpoczywać bo cały czas czuję że urodzę miedzy świętamiJa mam termin na 18.01 przytylam 7 kg i zaczynam sie martwic jak skoncze bo niby to nie jest duzo a czuje sie jak słonica męcze sie bardzo prostymi czynnosciami a gdzie tu jeszcze do koncowki tez do grudnia chce miec wszystko juz uszykowane, spakowane bo nigdy nic nie wiadomo a chce miec spokojna glowe
reklama
Gdybym wczoraj miała odpowiedzieć jak się czuje to bym powiedziała że świetnie! Byliśmy na grzybach i do wieczora siedzieliśmy przy ognisku a dzisiaj rano byłam na bad TSH i od tego czasu leżę nie mam siły na nic! Także chyba zaczyna się okres spadkowy... Ale nie ma się co dziwić- zostały 3 mc.
A co do wagi to na razie 8 kg. Teraz się zacznie szybsze tycie
Udało się coś nazbierać? Kocham grzyby, namawiam męża żebyśmy i my poszli, ale on mega sceptycznie nastawiony. Nie wiem ile razy dałabym radę sie schylićGdybym wczoraj miała odpowiedzieć jak się czuje to bym powiedziała że świetnie! Byliśmy na grzybach i do wieczora siedzieliśmy przy ognisku a dzisiaj rano byłam na bad TSH i od tego czasu leżę nie mam siły na nic! Także chyba zaczyna się okres spadkowy... Ale nie ma się co dziwić- zostały 3 mc.
Pewnie chudzinka byłaś na starcieJa już do dyszki dobijam mam nadzieję że nie przytyje więcej niż 15 kg
Palinka13
Moderator
ja ostatnio bylam to pelny kosz ale od kucania takie zakwasy ze meczyly mnie ze 3-4 dniUdało się coś nazbierać? Kocham grzyby, namawiam męża żebyśmy i my poszli, ale on mega sceptycznie nastawiony. Nie wiem ile razy dałabym radę sie schylić
A ja mam 26 lat i nigdy nie byłam na grzybachja ostatnio bylam to pelny kosz ale od kucania takie zakwasy ze meczyly mnie ze 3-4 dni
Mój tata nie lubi grzybow więc automatycznie nigdy na grzyby nie jeździliśmy, ja w sumie też nie przepadam zbytnio no i bałabym się jechac bez doświadczenia że nawiozę jakiś muchomorów
Oj nieee zaczynalam od 82 kg, ale wysoka jestem (180 cm) więc kilka kilo miałam nadwyżki. Mam nadzieję że do setki nie dobije załamie sie jak zobaczę jedynkę z przoduPewnie chudzinka byłaś na starcie
reklama
Ja też z tą setką tak mamOj nieee zaczynalam od 82 kg, ale wysoka jestem (180 cm) więc kilka kilo miałam nadwyżki. Mam nadzieję że do setki nie dobije załamie sie jak zobaczę jedynkę z przodu
Ja póki co przytyłam 6kg, teraz nie wiem bo po co sobie psuć humor wchodzeniem na wagę ale mam nadzieję że się skończy na max 12