reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Właśnie dziewczyny apropo tych sposobów na cc, dobrych paręnaście lat temu miałam epizod z infekcją wirusową okolic intymnych, który wyleczyłam i już nigdy więcej się nie powtórzył, wtedy pani doktor powiedziała mi że to w przyszłości może być podstawą do cesarki, myślicie że jest taka opcja? Jest na tyle wcześnie że jeszcze nie zgłębiałam tematu oczywiście wszystko dla dobra dziecka
Wirusy mają to do siebie że zawsze zostawiają ślad po sobie w organizmie i nie da się ich wyleczyć w 100% a ciąża sprzyja wychodzeniu różnym rzeczom. Myślę że powinnaś porozmawiać o tym ze swoim lekarzem ginekologiem bo to też się cały czas wszystko zmienia, różne wskazania itp

reklama
A zmieniajac temat. Tak mi sie chcialo kielbaski smazonej z cebulka, ze oddalabym zycie za nią 😂 moj mi usmazyl, podał pod nos herbatke to tamto. Powachalam i powiedzialam mu smacznego 😂😂😂 ale kinder bueno wchodzi jak zloto 😂😂😂
Ja kupiłam dzisiaj siatkę czereśni bo tutaj jedna się zajadała
Wydałam krocie 😲😲😲😲 apetycznie wyglądały w sklepie ale trochę kwaśne a miałam ochotę na takie słodkie

Ja się zdrzemnęłam a tu takie akcje. :)
Nasze forum stworzone jest po to aby wspierała jedna drugą :) nie po to, by pouczac czy narzucac swoje teorie. Bardzo się cieszę, że każda ma swoje zdanie natomiast czasami cesarka to jedyne wyjście aby wydać to dziecko na świat i powiem szczerze, że bardzo żałuję, że tej cesarki na życzenie nie ma :) każdy powinien mieć wybór i to nie oznacza, że ktoś jest gorszą matką lub jego dziecko będzie gorsze bo jest urodzone inną metodą. Proponuję zamknąć ten temat :)
dokładnie Paulinka jest tak jak piszesz . Na szczęście szpitale mają już bardziej holistyczne podejście , można wyjąć doule na czas porodu albo zdecydować się na poród lotosowy . W ramach ciekawostki wrzucam filmik z mysłowickiego szpitala jak można przeżyć poród na swój sposób w szpitalu w rytm bębnów Link do: Kasia Maya nie wiem czy uda Wam się link otworzyć, ale jak sobie wpiszecie na Fb porodówka w Mysłowicach to został dodany w lutym 2023. Jestem dumna że szpital tak się zmienił :) przyjeżdżają dziewczyny z całej Polski żeby urodzić , ja też miałam okazję 17 lat temu ale pamiętam jeszcze czasy kiedy kobiety leżały na korytarzu , bo nie było miejsca na sali 😀

reklama
Do góry