reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

my mamy taką butelkę na wodę od razu z miseczką i biorę ją na dłuższe spacery, chociaż bąbelek woli wodę z kałuży albo jakiegoś bajora ;)
Moja gardzi taką butelką, oczywiście każda kałuża jej ;) weterynarz powiedział, że przy jej skłonnościach do picia i jedzenia wszystkiego, powinna chodzić w kagańcu. 🤣

reklama
Dopiero doszlam do siebie 😂 czlowiek ma juz prawie 2cm 😭 serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy 😃 i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie 😃ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty :)
super! 😍a w którym jesteś tygodniu? 😊

Dopiero doszlam do siebie 😂 czlowiek ma juz prawie 2cm 😭 serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy 😃 i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie 😃ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty :)
Super.🙂Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.

reklama
Uwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raz 😂❤️ a potem znowu czekasz 😂
Tak ☺️ dlatego ja nie wiem jak wytrzymam jak będę miała wizyty co miesiąc...Bo chyba zazwyczaj co tyle się chodzi do lekarza na tym dalszym etapie. Jak u Was to będzie wyglądać jeśli będziemy juz po prenatalnych i oczywiście wszystko będzie z nimi w porządku? Myślałyście już o tym jak często odwiedzać ginekologa od tego 3 miesiąca?

Do góry