Moja gardzi taką butelką, oczywiście każda kałuża jej weterynarz powiedział, że przy jej skłonnościach do picia i jedzenia wszystkiego, powinna chodzić w kagańcu.my mamy taką butelkę na wodę od razu z miseczką i biorę ją na dłuższe spacery, chociaż bąbelek woli wodę z kałuży albo jakiegoś bajora
reklama
Mialla26
Fanka BB :)
super! a w którym jesteś tygodniu?Dopiero doszlam do siebie czlowiek ma juz prawie 2cm serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty
Palinka13
Moderator
7+3super! a w którym jesteś tygodniu?
Super.Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.Dopiero doszlam do siebie czlowiek ma juz prawie 2cm serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty
Palinka13
Moderator
to juz za moment mi juz cisnienie zeszloSuper.Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.
Ja też wizytuję w środęSuper.Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.
Uwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raz a potem znowu czekaszto juz za moment mi juz cisnienie zeszlo
JoAnnA250694
Fanka BB :)
dokładnie tak jest może dwa dni spokoju a później dalej stresUwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raz a potem znowu czekasz
Ja mam wizytę dopiero za tydzień w poniedziałek i to na 14:40
reklama
Tak dlatego ja nie wiem jak wytrzymam jak będę miała wizyty co miesiąc...Bo chyba zazwyczaj co tyle się chodzi do lekarza na tym dalszym etapie. Jak u Was to będzie wyglądać jeśli będziemy juz po prenatalnych i oczywiście wszystko będzie z nimi w porządku? Myślałyście już o tym jak często odwiedzać ginekologa od tego 3 miesiąca?Uwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raz a potem znowu czekasz