U mnie beta 274. Nie mogę odczytać który tydzień, bodajże 4. Lub 5. U mnie okropny bol piersi, mdlości, senność, delikatny bol brzucha (konsultowany), bol krzyza, głowyMacie już jakieś objawy? Ja mam całkowity jadłowstręt nie mogę patrzeć na jedzenie i kręci mi się w głowie.
reklama
LU36
Fanka BB :)
O kurcze, dużo testów zrobiłaś Gratulacje!U mnie beta 274
ZawszeWięcej
A macie zachciankę na chipsy? Generalnie nie jem ich a teraz po prostu rzucam się na nie.
olka11135
U mnie beta 274. Nie mogę odczytać który tydzień, bodajże 4. Lub 5. U mnie okropny bol piersi, mdlości, senność, delikatny bol brzucha (konsultowany), bol krzyza, głowy
Nie określałabym tygodnia na postawie bety. U mnie w 4 tygodniu (potem nie badałam) była ok 1000
Na tym etapie na razie należy się sugerować OM chyba, że miałaś jakiś monitoring i wiesz kiedy była owulacja.
A macie zachciankę na chipsy? Generalnie nie jem ich a teraz po prostu rzucam się na nie.
Nie odczuwam jakiś specjalnych zachcianek, ale przy ciągłych mdłościach to w sumie może nie dziwne
olka11135
U mnie już po wizycie. 5+2, wszystko wygląda dobrze
Super!
wenus018
ekstra umie słabo dziś waga pokazała 48 kg nie pamiętam kiedy tyle ważyłam. Choć widzę postęp bo zaczęłam jeść mało bo mało ale nie mam już jadłowstrętu narazieU mnie już po wizycie. 5+2, wszystko wygląda dobrze
Oby ten jadłowstręt nie wrócił
Annemis
Ojej to jesteś szczuplutka. Ja to prawie 65kg waze przy 160 wzrostu wykupiłam diete żeby schudnąć chociaż z 7 kg a tu ciąża. No nie opycham się słodkościami bo nie mam dużej ochoty na nie, bardziej jakieś słone przekąski mnie pochłaniają. Życzę żeby jadłowstręt minął, to na pewno straszneekstra umie słabo dziś waga pokazała 48 kg nie pamiętam kiedy tyle ważyłam. Choć widzę postęp bo zaczęłam jeść mało bo mało ale nie mam już jadłowstrętu narazie
Oby ten jadłowstręt nie wrócił
wenus018
zaczynałam ciążę z wagą 56 kg więc poleciałam z wagiOjej to jesteś szczuplutka. Ja to prawie 65kg waze przy 160 wzrostu wykupiłam diete żeby schudnąć chociaż z 7 kg a tu ciąża. No nie opycham się słodkościami bo nie mam dużej ochoty na nie, bardziej jakieś słone przekąski mnie pochłaniają. Życzę żeby jadłowstręt minął, to na pewno straszne
reklama
w karcie lekarz chyba datę / rok błędnie wpisałU mnie już po wizycie. 5+2, wszystko wygląda dobrze
Proszę o dopisanie mnie do styczniowych 2024
Wg.usg termin na 5 -6 styczeń 2024.
Podziel się: