CuuurlyGirl
Fanka BB :)
hej powiedz coś o sobieCześć, chętnie dołączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej powiedz coś o sobieCześć, chętnie dołączę
cześć, napisz o sobie kilka słówCześć koleżanki!
Również dołączam do grona
hej powiedz coś o sobie
Słuszna decyzja z wczesnym macierzyństwem, ja bym w sumie mogła Twoja mama byćMam 22 lata, jestem już młoda mama jednej dzidzi, która w tym miesiącu kończy 26 miesiący, staramy się od początku roku, ten miesiąc odpuściliśmy i tak naprawdę udało się cudem z jednego razu na ślepo dowiedzieliśmy się dzisiaj co i tak jest szybko, bo w poprzedniej zwlekalam z testem przeszło tydzień emocje skrajne, od ekscytacji po strach
Termin z apek 19/21.01.2024, liczyłam, że miesiąc temu uda się jeszcze wstrzelić w różnice 2 lat, ale najwidoczniej 3 były nam pisane
Słuszna decyzja z wczesnym macierzyństwem, ja bym w sumie mogła Twoja mama być
Ja biorę pueria uno, opinie i skład maja spokoCzasami wszechświat wie lepiej co u nas i jak z nami postępować... Rozumiem rozgoryczenie... Też jestem w strachu, bo u mnie niby 3tydzień3dzień... I wiadomo, człowiek chucha i dmucha, ale to los ma na nas plan a nie my na niego....
swoją drogą, możecie polecić jakieś hiper zajebiste witaminy na ciążę?
Ja się sugerowałam Panem Tabletką
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
I wybrałam pueria uno - mimo, że ma olej z ryb i jako weganka nie powinnam go brać