reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Hejka możliwe że mogę już tu dołączyć albo grudzień 2023 to się jeszcze okaże , jestem po pierwszej becie w piątek wynik 253.2 dziś byłam na pobraniu razem z progesteronem i nie mogę się doczekać wyników .o malucha staraliśmy się prawię 5 lat i dalej nie wierzę i nie dociera do mnie co się dzieje ❤️🤣

Hejka możliwe że mogę już tu dołączyć albo grudzień 2023 to się jeszcze okaże , jestem po pierwszej becie w piątek wynik 253.2 dziś byłam na pobraniu razem z progesteronem i nie mogę się doczekać wyników .o malucha staraliśmy się prawię 5 lat i dalej nie wierzę i nie dociera do mnie co się dzieje ❤️🤣
super witamy na styczniówkach. Ja też mam termin graniczny. Piszę i tu i tam . Moja beta ze środy to 425 a progesteron 43

Super gratulacje!
Ja dziś robiłam 3 betę, ale Pani powiedziała że wyniki mogą być dopiero jutro rano więc zobaczymy

Daj znać na kiedy wstępnie wypada Ci termin i kiedy masz ewentualnie jakąś wizytę badania?

Dziewczyny @wenus018 @ZawszeWięcej wy tak samo, to zacznę już prowadzić nam kalendarz :)

Super gratulacje!
Ja dziś robiłam 3 betę, ale Pani powiedziała że wyniki mogą być dopiero jutro rano więc zobaczymy

Daj znać na kiedy wstępnie wypada Ci termin i kiedy masz ewentualnie jakąś wizytę badania?

Dziewczyny @wenus018 @ZawszeWięcej wy tak samo, to zacznę już prowadzić nam kalendarz :)
ja mam termin na 27.12.2023 i wizytę we wtorek 😂🤣

Super gratulacje!

Ja mam termin na 6.01.24. Wizyta u gina jutro. :)

Super gratulacje!

ja mam pierwsza wizytę 12 maja we Wrocławiu. Termin z OM mniej więcej 28-31 grudzień ale ostatnie kilka miesięcy cykle były nieregularne

Mam kolejną betę :) następna w środę :)

18.04.2023r.
Progesteron - 8,40 ng/ml
Beta - 1,4 mIU/ml

20.04.2023r.
Progesteron - 18,50 ng/ml
Beta - 28,9 mIU/ml

23.04.2023r.
Progesteron - 20,30 ng/ml
Beta - 213 mIU/ml

Przechwytywanie.JPG

reklama