reklama
Aleksandra893
Fanka BB :)
Oj pamiętam co to znaczy widzieć jedzenie i wymiotować U mnie 4+4 i na dany moment spanie 24/h i jedzenie też 24/h- 20 minut temu jadłam i wyszłam do pracy i już muszę coś zjeść bo jestem głodna max Poza tym lekkie bóle podbrzusza czym się trochę denerwuje. Dawaj koniecznie znać po wizycie!A jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłości wmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku pierwsza wizyta jutro
A jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłości wmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku pierwsza wizyta jutro
U mnie ok, nawet bardzo dobrze, więc jestem podejrzliwa
Kobietki, dziś miałam próbę tężyczkową (niestety wyszła dodatnia) i dopiero od teraz mogę przyjmować suplementy/witaminy dlatego chciałbym pociągnąć temat i zapytać czy któraś z Was przyjmuje je ale w formie małej tabletki?
Będziecie się śmiać, ale od zawsze mam problem z lekarstwami i wszystko gryzę - nawet ibuprom Dlatego szukam jakiejś małej tabletki albo taką którą mogę przegryźć. Może któraś z Was mogłaby coś podpowiedzieć oprócz tego, że mam się przełamać?
pluto_nova
Moderator
ja jestem 7+6 (wg OM) i mam ciążę bezobjawowąA jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłości wmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku pierwsza wizyta jutro
Mystriousmc
Ja 6+2 i taki sam typ, bezobjawowy, co głupie ale czasem martwi że nic się nie czuję dobrze, że wizyta jutro i mam nadzieje się uspokoić troszkęja jestem 7+6 (wg OM) i mam ciążę bezobjawową
pokryweczka
U mnie też nic, jedynie zaczęło mi się chyba rozkręcać przeziębienie a jeszcze mam taki sajgon w pracy.. a i dalej pobolewa mnie podbrzusze ale tak do przeżycia
Ja dziś jestem 8+2 i w sumie to od wczoraj mdłości minęły całkowicie a miałam je tylko może przez dwa tygodnie z samego rana dopóki czegoś nie zjadłam obecnie bezobjawowo i jakoś głuchoA jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłości wmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku pierwsza wizyta jutro
olka11135
A jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłości wmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku pierwsza wizyta jutro
U mnie dziś 6+6 i jest tak jak było - potworne zmęczenie, bóle głowy, ciągle mi zimno, słabo, do tego mdłości i już wymioty. Ja się zmuszam do jedzenia bo już nie wiem czy głodna nie czuję się gorzej
Mystriousmc
Współczuję.. nie rozważasz L4?U mnie dziś 6+6 i jest tak jak było - potworne zmęczenie, bóle głowy, ciągle mi zimno, słabo, do tego mdłości i już wymioty. Ja się zmuszam do jedzenia bo już nie wiem czy głodna nie czuję się gorzej
reklama
olka11135
Współczuję.. nie rozważasz L4?
Nie, pracodawca zwolnił mnie z obowiązku świadczenia pracy
Podziel się: