reklama
pokryweczka
Fanka BB :)
ja pracuje w gabinecie stomatologicznym więc codziennie przez pół dnia w maseczce i przyłbicy ledwo oddychałam w sumie po odwołaniu pacjentów to nie odczują za bardzo mojej nieobecnościbaaardzo zazdroszczę !!!
Odpoczywaj ile się da !
Ja mimo średniego samopoczucia jeszcze zasuwam !
Nie mam serca zostawiać dziewczyn w pracy w najgorętszym okresie i sezonie urlopowym.. poczekam aż się trochę uspokoi
CuuurlyGirl
ząbki naprawiaczy ?????ja pracuje w gabinecie stomatologicznym więc codziennie przez pół dnia w maseczce i przyłbicy ledwo oddychałam w sumie po odwołaniu pacjentów to nie odczują za bardzo mojej nieobecności
Też chciałam być fair i wróciłam z oddelegowania na sezon urlopowy do siebie, ale już po pierwszym tygodniu widzę, że na takich obrotach nie dam rady... więc żeby nie iść na l4 jeszcze poproszę o ponowne oddelegowanie -tam gdzie dużo spokojniej. Jak się nie zgodzą to pozostaje zwolnienie.... także ty też jak masz się męczyć to przemysl - wy jesteście teraz najważniejsi, w pracy się nie zawali!baaardzo zazdroszczę !!!
Odpoczywaj ile się da !
Ja mimo średniego samopoczucia jeszcze zasuwam !
Nie mam serca zostawiać dziewczyn w pracy w najgorętszym okresie i sezonie urlopowym.. poczekam aż się trochę uspokoi
orange_beti
Początkująca w BB
olka11135 trzymamy kciuki mocno!
pokryweczka
Ja w domu nie mam ale dzisiaj położna mi sprawdziła i słyszałam serduszko jutro mam prenatalneHej dziewczyny, czy używa któraś z Was domowy doppler juz na 'naszym' etapie? Strasznie chciałabym wiedzieć czy u dzidzi wsio ok a USG i prenatalne dopiero za 10 dni.
aleksandra.ess
No ja słyszałam ze z 12A nie z 6?
reklama
wenus018
mi się wczoraj udało złapać. Czasem czuję takie pykanie w poprzedniej ciąży ruch poczułam jakoś w 15 tyg ciekawe kiedy terazHej dziewczyny, czy używa któraś z Was domowy doppler juz na 'naszym' etapie? Strasznie chciałabym wiedzieć czy u dzidzi wsio ok a USG i prenatalne dopiero za 10 dni.
Podziel się: