reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Z miesiączki u nas termin na 21, z USG 28 stycznia (przesunięta owulacja). Zaczyna do mnie docierać, że tak naprawdę w każdej chwili to może się już zacząć dziać 😱, a do niedawna myślałam sobie, że to na spokojnie, jeszcze tyle czasu ..

reklama
Ja miałam dziś wizytę, w srode szpital i wywoływanie jakbym nie urodziła. Rozwarcie jest na 2 palce ale poza tym nic więcej.

Dziewczyny, czy któraś z Was tak miała? Robiłam badanie moczu jestem w 38tc i pierwszy raz wyszło mi bialko 15mg. Czy to normalne ? Czy mam się czegoś obawiać? Jutro mam wizytę u ginekologa, ale trochę mnie to nie pokoi.

Dziewczyny, czy któraś z Was tak miała? Robiłam badanie moczu jestem w 38tc i pierwszy raz wyszło mi bialko 15mg. Czy to normalne ? Czy mam się czegoś obawiać? Jutro mam wizytę u ginekologa, ale trochę mnie to nie pokoi.
Z tego co ja się orientuję to jest to w widelkach, bo troche białka pojawia się po wysiłku fizycznym, stresie czy diecie bogatej w białko. Ale mój ginekolog na każdej wizycie cieszył się że białka nie ma, więc jaka jest profesjonalna diagnoza dowiesz się jutro 🙂 to już niedługo więc nawet jakby coś to szybko lekarz zadziała.

reklama
Do góry