Oliwk
Fanka BB :)
Powodzenia! Ja, wg usg, dziś 34+4Dziewczyny ja już leżę na porodówce 34+5 , rano odeszły mi wody. Rozwarcie na opuszek, skurcze jakieś się piszą ale małe.. Do wieczora mała powinna być z nami trzymajcie kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Ja, wg usg, dziś 34+4Dziewczyny ja już leżę na porodówce 34+5 , rano odeszły mi wody. Rozwarcie na opuszek, skurcze jakieś się piszą ale małe.. Do wieczora mała powinna być z nami trzymajcie kciuki.
Gratulacje. Odpoczywajcie i dużo zdrówka.Urodziłam dzisiaj o 2 w nocy moją małą Zosie 50 cm i 2780 , 34+5. Wszystko z nią okej
Gratulacje! Jaka duża Dziewczynka! Jest przy Tobie?Urodziłam dzisiaj o 2 w nocy moją małą Zosie 50 cm i 2780 , 34+5. Wszystko z nią okej
Gratulacje tez mam mala Zosię wszysrkiego dobrego i szybkiego powrotu do domkuUrodziłam dzisiaj o 2 w nocy moją małą Zosie 50 cm i 2780 , 34+5. Wszystko z nią okej
Nie mam jej, bo później miała problemy z oddychaniem i leży w inkubatorze z podłączonym respiratorem.. Strasznie się o nią boję..Gratulacje! Jaka duża Dziewczynka! Jest przy Tobie?
Nie bój nic! To normalne, jest jeszcze taka malutka Jest w rękach profesjonalistów i jestem pewna, że już niedługo będziesz Ją tulićNie mam jej, bo później miała problemy z oddychaniem i leży w inkubatorze z podłączonym respiratorem.. Strasznie się o nią boję..
Już się nie umiem doczekaćNie bój nic! To normalne, jest jeszcze taka malutka Jest w rękach profesjonalistów i jestem pewna, że już niedługo będziesz Ją tulić