Invicta
Fanka BB :)
9+6 ale druga ciążaDziewczyny,czy wam też tak widać brzuszki? U mnie 9+3 i już zaokrąglona,przed ciążą byłam szczuplutka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9+6 ale druga ciążaDziewczyny,czy wam też tak widać brzuszki? U mnie 9+3 i już zaokrąglona,przed ciążą byłam szczuplutka
To ja mam mniejszy trochę :-)9+6 ale druga ciąża
Pięknie9+6 ale druga ciąża
A tego to nie wiem ale pewnie wtedy tez się coś rozciągnęło do 9 tyg nie wiem czy tu nie chodzi o całkowicie rozciągnięte mięśnie ze już się szybciej ten brzuszek później przebijaTo ja mam mniejszy trochę :-)
A co do ilości ciąż i widocznego brzucha to nie wiem czy poronienia się liczą ? Np jesli to moja 3 ciąża ale dwie pierwsze nie dobiegły do 9 tygodnia to tez brzuch będzie bardziej widoczny ?
Czy po prostu mam mniej jeść ?
Mi się wydaje, że moja fałdka się zaokrągliła, 9+1Dziewczyny,czy wam też tak widać brzuszki? U mnie 9+3 i już zaokrąglona,przed ciążą byłam szczuplutka
Mnie nie bolało ani razuDziewczyny a z innej beczki - czy któraś z Was w ogóle nie boli podbrzusze? Ja mniej więc od 2-3 tygodni nie odczuwam zupełnie nic.
mnie od wczoraj zaczęło boleć jak na @. Wczoraj kłuły jajniki, dzisiaj nie kłują. Codziennie inaczej. 30.06 wizytaDziewczyny a z innej beczki - czy któraś z Was w ogóle nie boli podbrzusze? Ja mniej więc od 2-3 tygodni nie odczuwam zupełnie nic.