roki3
Fanka BB :)
Robię naleśniki z mąki orkiszowej i płakać mi się chce. Nie wiem czemu... Mój pierwszy obiad bez nudności.
To smacznego Zjedz ile wlezie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robię naleśniki z mąki orkiszowej i płakać mi się chce. Nie wiem czemu... Mój pierwszy obiad bez nudności.
podzielę się z WamiTo smacznego Zjedz ile wlezie
Dzięki, takich to nie jadłam jeszcze, hahahapodzielę się z Wami
Brakuje mi ostrego sosu i mięsa mielonego do tego
Tak czuje. Jednego dnia przechodzi, kolejnego znowu. U mnie dzisiaj 12+0Dziewczyny czujecie w podbrzuszu kłucie mnie dzis cały dzień jakby mi ktos szpilkę w brzuch dawał masakra
Chciałabym być na etapie 12 tygodnia u mnie dopiero 8+3 powoli się ciągnieTak czuje. Jednego dnia przechodzi, kolejnego znowu. U mnie dzisiaj 12+0
Ja także mam,męczy okropnie,już sama nie wiem co mam jeść.Oszukuje się owocami,ale to na chwile.I na dodatek mam okropmne pragnienie jedzenia ciagke bym coś jadla takie Gastro mam masakra jak sobie z tym radzicie tylko myske o jedzeniu
Zazdroszczę Wam, że macie taki apetyt, ja wręcz odwrotnie... a chciałabym już jeść normalnieJa także mam,męczy okropnie,już sama nie wiem co mam jeść.Oszukuje się owocami,ale to na chwile.