reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Ja mam to. Samo. Muli mnie okropmnie ale popije woda albo coś zjem i przechodzi na noc i rano mnie muli i tyle by było moich objawów. Brzuch mam na 5 msc ciazy tak mi wywaliło ze szok nw czego chyba po prolutexie i heperynie. A gdzie dalej jak to dopiero początek. Myslalam ze moze chodz w cycki mi pójdzie bo mam małe to myślę jak będe w ciazy to chodź trochę podrosną a tu nic nie drgnęło 🤣
Jeeejuuu taaaak ja tez myślałam ze coś w cycki pójdzie 🥺 a nie dość ze synek wyssał wszystko co tylko było…( same sutki nie są atrakcyjne🤣) to jeszcze nic nie urosło… i nawet zastanawiam się czy urośnie bo przy pierwszej już wyglądałam jak kobieta a nie jak dziecko 🙈a tu teraz nic No normalnie nic…

reklama
Ja mam to. Samo. Muli mnie okropmnie ale popije woda albo coś zjem i przechodzi na noc i rano mnie muli i tyle by było moich objawów. Brzuch mam na 5 msc ciazy tak mi wywaliło ze szok nw czego chyba po prolutexie i heperynie. A gdzie dalej jak to dopiero początek. Myslalam ze moze chodz w cycki mi pójdzie bo mam małe to myślę jak będe w ciazy to chodź trochę podrosną a tu nic nie drgnęło 🤣
No właśnie z tymi cyckami też trochę jestem zażenowana, jakby urosly chociaż jak ten brzuchol, to może by to jakoś wyglądało, zlewało się w całość czy coś..🤣 a tak lipa. Mam wrażenie, że ani trochę nie urosly. No nic, może jeszcze przyjdzie na nie pora 🤭

Jeeejuuu taaaak ja tez myślałam ze coś w cycki pójdzie 🥺 a nie dość ze synek wyssał wszystko co tylko było…( same sutki nie są atrakcyjne🤣) to jeszcze nic nie urosło… i nawet zastanawiam się czy urośnie bo przy pierwszej już wyglądałam jak kobieta a nie jak dziecko 🙈a tu teraz nic No normalnie nic…
Każdy inaczej widzę... Ja mam spoty brzuch bo przed ciąża schudłam ponad 30 kg ale dużo zostało i po brzuchu nic nie widać. Jak go zmierzyłam to widzę 2 cm więcej i tyle ale piersi mimo, że mam wielkie bo miseczka J to jeszcze urosly 7 cm. Co kobieta to ciąża inna 😊

A mnie na nowo wróciły wymioty, wczoraj już tak miałam gardło podrażnione ze wymiotowałam krwią :( mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie tak samo, ja to wgl nie mam ochoty jeść ani pic przez te wymioty, we wtorek mam wizytę i mam nadzieje ze przepisze mi jakieś tabletki, bo już 3 kilo poszło w dol i mam już dosyć ze nic zjeść normalnie nie mogę :(

A mnie na nowo wróciły wymioty, wczoraj już tak miałam gardło podrażnione ze wymiotowałam krwią :( mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie tak samo, ja to wgl nie mam ochoty jeść ani pic przez te wymioty, we wtorek mam wizytę i mam nadzieje ze przepisze mi jakieś tabletki, bo już 3 kilo poszło w dol i mam już dosyć ze nic zjeść normalnie nie mogę :(
Wiem co czujesz... jak nie przejdzie to proponuję udać się do szpitala. Chociaż kroplówki dadzą żebyś się nie odwodniła. Ja w szpitalu dostawałam dodatkowo diphergan na wymioty. Wczoraj wyszłam, póki co (tfu tfu) jest ok 🤞

Pierwsze zakupy 🥰
IMG_20220618_130218.jpg

reklama
Do góry