Jusia90
Fanka BB :)
Rozumiem dla mnie też wszystko nowetak pytam z ciekawości. Zastrzyki to dla mnie jest nowy temat więc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem dla mnie też wszystko nowetak pytam z ciekawości. Zastrzyki to dla mnie jest nowy temat więc...
18,2 mm 161 u/min
8t 1d
Nie, spokojnie igła jest krótka i nie dochodzi do dziecka kuzynka też 2 ciąże robiła zastrzyki od początku do końca w brzuch. U nas w rodzinie od strony mamy praktycznie wszyscy mamy trombofilie.ja zaraz sobie wyobrażałam że wbijam się w swoje dziecko przy takim brzucholu. Tam naprawdę nie wiem jak jeszcze będę wyglądać za te kilka miesięcy. No ale lepiej niż jest teraz nie będzie . Jestem niska i na ta chwile 43 kg w butach i ubraniu...
dobra to już się nie przejmuje na zapas. Tylko czekam cierpliwieNie, spokojnie igła jest krótka i nie dochodzi do dziecka kuzynka też 2 ciąże robiła zastrzyki od początku do końca w brzuch. U nas w rodzinie od strony mamy praktycznie wszyscy mamy trombofilie.
no to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
@Tynka_toja
@Jula19
@Moska1
@Niecierpliwa233
@Monusia
@Monmaj
@Ermengerda
@Elmirka91
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
Ja na te pierwsze badania czekałam 2 dni robocze. Może zadzwoń do labo i zapytaj.Zapisuje się
Pytanko mam do Was, orientujecie się ile średnio czeka się na wyniki z krwi, np określające grupę krwi? Mam badania do zrobienia, wizyta u lekarza 01.07.2022 i nie wiem do końca kiedy je zrobić tak żebym wszystkie miała na wizytę
Ja z diagnostyki w Trójmieście czekałam 5dni roboczych, ale je nuaualam odebrać papierowo osobiścieZapisuje się
Pytanko mam do Was, orientujecie się ile średnio czeka się na wyniki z krwi, np określające grupę krwi? Mam badania do zrobienia, wizyta u lekarza 01.07.2022 i nie wiem do końca kiedy je zrobić tak żebym wszystkie miała na wizytę
Może to krwiak się wylal? Mam nadzieję że to AZ i TYLKO ten krwiak... trzymaj się, jesteśmy z TobaŻe mnie się polalo, na początku brązowo potem krwiscie, zaczął boleć brzuch ...lekarz kazał na izbę podjechać.... Mam nadzieję, że szybko....
Na grupę krwi czeka się dłużej...ale to umnie...Zapisuje się