Anis28
Fanka BB :)
Ja nie robiłam badań, przy dawce 0,4 nie udawało się donosić ciąży, przy 0,6 donosiłam.a po czym się stwierdza czy jest dawka odpowiednia?
Ja spr co miesiąc inr i aptt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robiłam badań, przy dawce 0,4 nie udawało się donosić ciąży, przy 0,6 donosiłam.a po czym się stwierdza czy jest dawka odpowiednia?
Ja spr co miesiąc inr i aptt.
Ja mam 3 letnia córeczkę i jej powiedziałam już ze mama ma w brzuszku dzidziusia, ucieszyła się i codziennie całuje mi brzuszek i głaszcze go, mam nadzieje ze nie będzie zazdrosna jak się urodziWydaje mi się że to tez kwestia charakteru czy się dzieciaki dogadają czy nie. Do pewnego wieku będzie ciężko, ale w dorosłym już życiu ta różnica się zaciera i myślę że wtedy się docenia, że ma się rodzeństwo mimo ze dużo starsze czy młodsze.
Która jeszcze będzie miała dzieciaczki z dużą różnica wieku? Powiedziałyście już że będzie nowy członek rodziny? My ustaliliśmy, że powiemy córce po badaniach prenatalnych, czyli za tydzień
Tak mowil lekarz i zakazał i kazał brać acard. Ja się nie znam, robię co mi mówią i ufam, że będzie dobrzeale ze jak ? Ze względu że masz krwiaka masz nie robić zastrzyków?
A jak duży był?Aha . Ile lekarzy tyle teorii :-) najważniejsze żebyś leżała i odpoczywała . Mi się wchłonął i nie było śladu . Zobaczymy teraz jak pójdę po 3 tygodniach co tam słychać ciekawego…:-)
Oj nie zapytałam nawet o wielkość krwiaka na wizycie bo byłam w szoku ze z ciąża jest wszystko okej . Po zmniejszeniu acardu tez brałam dawkę clexane 0,4 i acard 75. A clexane lekarz dobiera do wagi ciałaA jak duży był?
Mój miał teraz 34mm.Oj nie zapytałam nawet o wielkość krwiaka na wizycie bo byłam w szoku ze z ciąża jest wszystko okej . Po zmniejszeniu acardu tez brałam dawkę clexane 0,4 i acard 75. A clexane lekarz dobiera do wagi ciała
Ja 9 tydzień i tylko pół kg na plusie. Ale woda się zbiera albo puchnę bo też mi się wydaje, że się gruba robie. No i brzuch też wywaliło.U mnie dziś początek 11 tygodnia i mam wrażenie że grubieje w oczach. Rano dopiero trzecie spodnie weszły na tyłek, waga codziennie w górę. Czuję się jakby nagle zaczął się intensywny wzrost mojego brzucha. Nie za wcześnie?