Monmaj
Fanka BB :)
U mnie 8+5 i także kłują jajniki i taki dyskomfort w podbrzuszu.Wizyta 21.06Mnie w 8 tygodniu tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 8+5 i także kłują jajniki i taki dyskomfort w podbrzuszu.Wizyta 21.06Mnie w 8 tygodniu tak
Tez jestem za :-)Podobają mnie się te pomysły
Ja mam siostrę starsza 11 lat :-)Ja robię wyżej, bo tak mam tłuszczyk rozłożony, że jest za co chwycić.
Co do różnicy wieku u nas będzie 12lat Syn już wie i wbrew moim podejrzeniom jest szczęśliwy, że będzie miał rodzeństwo. Poza tym bardzo o mnie teraz dba, jestem zszokowana jego zachowaniem.
Mi zabrali clexane i włączyli acard...Ja jak miałam krwiaka to mi lekarz zmniejszył dawkę acardu
ja rozumiem ze niga byc opóźnienia jakieś. Bo kazdy przypadek jest inny. Ale on zapisywał np dwie pacjentki na tą samą godzinę albo jedna na 17.10 a kolejna 17.20 a w gabinecie trzymał średnio po pół godziny. I później kwitlam tam nawet 4 godziny...Ja mogę niestety tylko po południu, bo tak jak pisałam, mąż musi zostać z młodą. U tego gina zazwyczaj jest opóźnienie koło pół h, ale nie narzekam, bo on jest bardzo dokładny i wiem, że wszystko dobrze sprawdzi.
Aha . Ile lekarzy tyle teorii :-) najważniejsze żebyś leżała i odpoczywała . Mi się wchłonął i nie było śladu . Zobaczymy teraz jak pójdę po 3 tygodniach co tam słychać ciekawego…:-)Mi zabrali clexane i włączyli acard...
ja jestem teraz przerażona jak nie mam brzucha a później to sobie nie wyobrażam tego już zupełnie jak to robić..Ja też nie. Ale widziałam w internecie że dziewczyny robią
Ja to pisałam na zasadzie, że opóźnienie rzędu pół h jest całkowicie ok, ale nie miałam na myśli, że Ty przesadzasz czy coś jakby były opóźnienia po 4h, to szybko bym się przepisała gdzieś indziej :/ja rozumiem ze niga byc opóźnienia jakieś. Bo kazdy przypadek jest inny. Ale on zapisywał np dwie pacjentki na tą samą godzinę albo jedna na 17.10 a kolejna 17.20 a w gabinecie trzymał średnio po pół godziny. I później kwitlam tam nawet 4 godziny...
ale ze jak ? Ze względu że masz krwiaka masz nie robić zastrzyków?Ja robiłam trochę niżej lub wyżej i lekarz mówił, że okej. Choc aktualnie odstawił mi calkiem zastrzyki przez krwiaka