reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Hej dziewczyny
Mi się druga noc pod rząd śniło ze będzie córcia chociaż w głębi serca czuje od samego początku ze syn 😀
Może to córcia z pierwszej poronionej ciąży odwiedza mnie we snach bo chce powiedzieć ze wszystko będzie dobrze 😅👼
Miłego dnia ☺️

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
Mi się druga noc pod rząd śniło ze będzie córcia chociaż w głębi serca czuje od samego początku ze syn 😀
Może to córcia z pierwszej poronionej ciąży odwiedza mnie we snach bo chce powiedzieć ze wszystko będzie dobrze 😅👼
Miłego dnia ☺️
A mi znów śnił się syn 😂 Mało tego zmieniałam mu pieluszkę i był mega obkupciany 🤪
Pamiętam w ciąży z synem tydzień przed USG, na którym gin wypatrzył płeć śniło mi się to USG. Dokładnie z taką diagnozą, że to syn 😁 Także powoli przestaję mieć złudzenia, że może będę miała córcie. Przeczucia i sny sprowadziły mnie do pionu 😉

A mi znów śnił się syn 😂 Mało tego zmieniałam mu pieluszkę i był mega obkupciany 🤪
Pamiętam w ciąży z synem tydzień przed USG, na którym gin wypatrzył płeć śniło mi się to USG. Dokładnie z taką diagnozą, że to syn 😁 Także powoli przestaję mieć złudzenia, że może będę miała córcie. Przeczucia i sny sprowadziły mnie do pionu 😉
Mi tez wszystko mówi że będzie chłopiec ;)
Pamiętam, że w drugiej ciąży do prawie 30 tyg słyszałam od różnych ginekologów że dziewczynka, a tu nagle okazało się że chlopiec...a też od początku czułam że kolejny chłopak;)

Ja dzisiaj drugi dzień ze zmniejszona dawka luteiny od 13 tyg mam całkiem odstawic ...

Hej,
po wczorajszych zgłoszeniach przesyłam zaktualizowaną listę osób chętnych do wątku prywatnego.

@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
@Tynka_toja
@Jula19
@Moska1
@Niecierpliwa233
@Monusia
@Monmaj
@Ermengerda
@Elmirka91
@roki3
@karolka93
@Jusia90
@Ewka92
@Angelina1990
@Oliwk

Mam nadzieję, że dziewczyny, które wczoraj się ujawniły będą aktywnymi użytkowniczkami. :D
Tradycyjnie w przypadku braków na liście proszę o cytowanie tej wiadomości, będzie mi łatwiej. Wczoraj kilka osób zignorowało tą prośbę i tylko przypadkiem wpadło mi w oko, że też chciały się dopisać. :(

Słuchajcie, jest teraz długi weekend, będzie sporo czasu na forum. Może ustalimy sobie, że 20 czerwca zamykam tą listę i wysyłam prośbę o utworzenie wątku prywatnego?

I druga prośba przede wszystkim do osób z doświadczeniem babyboomforumowym :)- na niektórych wątkach są jakieś zasady, np propo udzielania się, albo przedstawiania itd. Macie jakieś propozycje? sugestie?

Ostatnia edycja:
Hej,
po wczorajszych zgłoszeniach przesyłam zaktualizowaną listę osób chętnych do wątku prywatnego.

@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
@Tynka_toja
@Jula19
@Moska1
@Niecierpliwa233
@Monusia
@Monmaj
@Ermengerda
@Elmirka91

Mam nadzieję, że dziewczyny, które wczoraj się ujawniły będą aktywnymi użytkowniczkami. :D
Tradycyjnie w przypadku braków na liście proszę o cytowanie tej wiadomości, będzie mi łatwiej. Wczoraj kilka osób zignorowało tą prośbę i tylko przypadkiem wpadło mi w oko, że też chciały się dopisać. :(

Słuchajcie, jest teraz długi weekend, będzie sporo czasu na forum. Może ustalimy sobie, że 20 czerwca zamykam tą listę i wysyłam prośbę o utworzenie wątku prywatnego?

I druga prośba przede wszystkim do osób z doświadczeniem babyboomforumowym :)- na niektórych wątkach są jakieś zasady, np propo udzielania się, albo przedstawiania itd. Macie jakieś propozycje? sugestie?
Żeby dodać chociaz randomowe avatary, bo po nich najszybciej się kojarzy. Chciałabym tez, żebyśmy w zamkniętym wątku, skoro będzie tam dużo prywaty, byli aktywni a nie „szpiegowali”, co inni wrzucają, a sami nie napisali chociaż jednego posta.

Mi tez wszystko mówi że będzie chłopiec ;)
Pamiętam, że w drugiej ciąży do prawie 30 tyg słyszałam od różnych ginekologów że dziewczynka, a tu nagle okazało się że chlopiec...a też od początku czułam że kolejny chłopak;)

Ja dzisiaj drugi dzień ze zmniejszona dawka luteiny od 13 tyg mam całkiem odstawic ...
ja mam zmniejszona dawke dupka z 3 na 2 razy dziennie.

mnie raz się śniło ale nie będę tu pisac całego snu bo był po prostu mega dziwny. W każdym razie snila mi się dziewczynka 😉.
A to mi się śniło, ze myslalam o swojej ciąży i myslalam o niej jako o chłopaku, ale nie traktuje tego w kategoriach przeczuć. Czy będzie Serafin czy Oliwka ważne żeby zdrowe było :)

reklama
Do góry