Totylkokasia
Fanka BB :)
A możesz polecić jakąś szczotkę do szczotkowania? Tez muszę zacząć coś robić...Ja szczotkuje od miesiąca. Jest różnica w skórze. Mam nadzieję, że też uniknę rozstępów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz polecić jakąś szczotkę do szczotkowania? Tez muszę zacząć coś robić...Ja szczotkuje od miesiąca. Jest różnica w skórze. Mam nadzieję, że też uniknę rozstępów.
Ja kupiłam w Rossmanie bambusowa chyba ich marki. Póki co po dwóch dniach rzeczywiście skóra jest gładszaA możesz polecić jakąś szczotkę do szczotkowania? Tez muszę zacząć coś robić...
A to z sama woda czy z jakimś peelingiem? Tez chętnie wypróbuje,bo tez mam tendencje do rozstępów. I tak mam ich sporo bo kiedyś z 80kg zjechałam na 47 szybko. Później znowu dojechalam na aktualne 74.. także skóra dostaje w kosc ostroJa kupiłam w Rossmanie bambusowa chyba ich marki. Póki co po dwóch dniach rzeczywiście skóra jest gładsza
Fotka? Uwielbiam patrzeć na te nasze male człowieki oczywiście jeśli chcesz się z nami podzielićJuż po wizycie jest serduszko
Tez z Warszawy jestem, 1,5 roku temu za usg+test pappa płaciłam 600zl. Teraz się jeszcze nie zapisalam. Ale za pierwszą wizytę USG i cytologię 560zl.ja w Warszawie 780zl za USG+ Pappa.do tego każda wizyta USG+konsultacja 440 ale cóż czuję się chociaż odpowiednio zaopiekowana
Super zdjęcie!Witam was najdroższe
Wczoraj miałam drugą wizytę, wszystko jest super, wyniki badań w porządku, moje Cudeńko zdrowo rośnie
Z Om 10tydzień i 1 dzień, a z USG 9tydzień i 4 dni, maluszek ma 2,6cm
Ale super zdjęcieWitam was najdroższe
Wczoraj miałam drugą wizytę, wszystko jest super, wyniki badań w porządku, moje Cudeńko zdrowo rośnie
Z Om 10tydzień i 1 dzień, a z USG 9tydzień i 4 dni, maluszek ma 2,6cm