Natalia...
Fanka BB :)
Nooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?Ja mam przeciwciała różyczki 262,70 akurat wczoraj wyniki odebrałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?Ja mam przeciwciała różyczki 262,70 akurat wczoraj wyniki odebrałam
Na ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobićmiałam na ospę, cytomegalię i różyczkę. Również mam przeciwciała.
*kiłęNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić
A które przeciwciała masz? IgG czy IgM? Bo to IgM wskazują na aktywną chorobęNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić
na kiłę i HIV też robiłam. W zasadzie mam już wszystkie zrobione na 1 trymestr. Łącznie na trombofilie, ale to też lekarz kazałNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić
Tak ale mam przeciwciała IgG , a IgM 0,37 czyli wynik ujemnyNooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?
IgGA które przeciwciała masz? IgG czy IgM? Bo to IgM wskazują na aktywną chorobę