duszyczka
Aktywna w BB
Mocno krwawisz ? Daj znać po wizycie! I bądź dobrej myśli, trzymamy kciukiDziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno krwawisz ? Daj znać po wizycie! I bądź dobrej myśli, trzymamy kciukiDziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala
Super A ten termin 5+5 to zgadza się z terminem wyliczonym z OM? Ja się zapisałam na przyszły tydzień na usg, co prawda mam wizytę za ponad 2 tygodnie, ale pod wpływem czytania wpisów straszących ciążą pozamaciczną i innymi strasznosciami sama się zestresowałam i zapisałam się na usg wcześniej. Już sama nie wiem, który to będzie tydzień i czy nie zawcześnie w końcu pójdę na to usg - według preglife wychodzi mi teraz 6+2.Hej u mnie według usg 5+5, serduszko już biło Wszystko ok kolejna wizyta za 3 tyg
O widzisz to super! Ja w każdej ciąży miałam plamienie, w jednej nawet krwawienie bo był krwiak. Także to nie zawsze oznacza jednoOdebrałam tą ostatnią bete przyrost co prawda 61% ale lekarz też mówił że powyzej 6000 podwajać się na co 96h więc jestem już wyluzowana.
Beta z 11.05 - 7692
Beta z 13.05 - 12415
Uspokoiłam się!
@Nuskalka
Trzymam kciuki będzie dobrzeDziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala
Myśle, że możesz być spokojna. Ja tez jestem zaniepokojona i czekam na wynik, który miał być po 15 wczoraj wyszedł mi przyrost ok. 34%, wiec tym spowodowany jest mój stres.Hej dziewczyny, to moja pierwsza ciąża, więc panikuję. Byłam na becie 3 razy, pierwsza (7 maja) wyszła 41mlU/ml, druga (9 maja) 89mlU/ml, czyli przyrost średnio 117%. Dzisiaj zrobiłam kolejne badanie i wyszło, 250mlU/ml, czyli przyrost o 67%, niby w normie, ale ledwo co. Czy taki spadek na początku ciąży może oznaczać coś niepokojącego?
Trzymam kciuki, zeby zatrzymali to jak najszybciej i zeby nie było to nic poważnegoDziewczyny jadę z krwawieniem do szpitala