xdorotaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za ładny przyrost17.05 mam wizytę dzis betę na zlecenie lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za ładny przyrost17.05 mam wizytę dzis betę na zlecenie lekarza.
Jeeejuuu naprawdę? Mi lekarka mówiła kiedyś ze gdy cykle są takie ponad 35 dni to ciężko z owulacją… a tu widać jest inaczej właśnie u nas teraz zaskoczenie bo lekarz mówił ze endometrium 1 mm pęcherzyków brak nie dość ze nie ma jajeczek to jeszcze nie ma gdzie się zagnieździć… wiec nawet się nie zabezpieczaliśmy bo jak nie da rady to nie da rady a tu niespodziewajkaspoko, też mam PCOS, i zdarzała mi się owulacja nawet 60 dnia cyklu
Moje wyniki ok 13 także zobaczymyTrzymam kciuki za rosnące bety
Również dzisiaj miałam drugie pobranie po 48h i tym razem zrobiłam też progesteron. Mam nadzieję, że wszystko ładnie rośnie
U mnie ostatnio były przed 16 ale będę sprawdzać wcześniejMoje wyniki ok 13 także zobaczymy
Gratulacje, które dzieciątko Twoje?Cześć Dziewczyny,
dostałam się wczoraj na usg. Póki co wszystko wygląda dobrze, serduszko już bije. Z OM wychodzi 6+3 natomiast z usg 5+ 6.
Od kilku dni mam mega mdłości i boli mnie żołądek. Dodatkowo czuję, że cukier mi zaczyna świrować (w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową). Dostałam od razu skierowanie na krzywą cukrową i może w przyszłym tygodniu zbadam. Póki co wygrzebałam glukometr i muszę zacząć sprawdzać poziom cukru.
Jakoś nie wyobrażam sobie sprawdzania tych cukrów w pracy i ogarniania zdrowego jedzenia przy takim natłoku obowiązków :/
Dzięki. Wyszło mi na 20 styczniaLink do: Kalkulator Terminu Porodu | Pampers PL tu masz do wyboru wybranie albo daty ostatniej miesiączki albo zapłodnienia (owulacji). Ostatnia miesiączka się sprawdza tylko jak masz cykl 28 dniowy i owulacje 14 dnia.
Ale ja myślę że te owulacje były tak beznadziejnej jakości że nigdy z nich ciąży nie było. Metformina mi pomogła od razu.Jeeejuuu naprawdę? Mi lekarka mówiła kiedyś ze gdy cykle są takie ponad 35 dni to ciężko z owulacją… a tu widać jest inaczej właśnie u nas teraz zaskoczenie bo lekarz mówił ze endometrium 1 mm pęcherzyków brak nie dość ze nie ma jajeczek to jeszcze nie ma gdzie się zagnieździć… wiec nawet się nie zabezpieczaliśmy bo jak nie da rady to nie da rady a tu niespodziewajka