reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Trzymam kciuki za rosnące bety 🙂

Również dzisiaj miałam drugie pobranie po 48h i tym razem zrobiłam też progesteron. Mam nadzieję, że wszystko ładnie rośnie

spoko, też mam PCOS, i zdarzała mi się owulacja nawet 60 dnia cyklu
Jeeejuuu naprawdę? Mi lekarka mówiła kiedyś ze gdy cykle są takie ponad 35 dni to ciężko z owulacją… a tu widać jest inaczej 😊 właśnie u nas teraz zaskoczenie bo lekarz mówił ze endometrium 1 mm pęcherzyków brak nie dość ze nie ma jajeczek to jeszcze nie ma gdzie się zagnieździć… wiec nawet się nie zabezpieczaliśmy bo jak nie da rady to nie da rady a tu niespodziewajka 😍❤️🤗

Cześć Dziewczyny,
dostałam się wczoraj na usg. Póki co wszystko wygląda dobrze, serduszko już bije. Z OM wychodzi 6+3 natomiast z usg 5+ 6.
Od kilku dni mam mega mdłości i boli mnie żołądek. Dodatkowo czuję, że cukier mi zaczyna świrować (w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową). Dostałam od razu skierowanie na krzywą cukrową i może w przyszłym tygodniu zbadam. Póki co wygrzebałam glukometr i muszę zacząć sprawdzać poziom cukru.
Jakoś nie wyobrażam sobie sprawdzania tych cukrów w pracy i ogarniania zdrowego jedzenia przy takim natłoku obowiązków :/

Cześć Dziewczyny,
dostałam się wczoraj na usg. Póki co wszystko wygląda dobrze, serduszko już bije. Z OM wychodzi 6+3 natomiast z usg 5+ 6.
Od kilku dni mam mega mdłości i boli mnie żołądek. Dodatkowo czuję, że cukier mi zaczyna świrować (w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową). Dostałam od razu skierowanie na krzywą cukrową i może w przyszłym tygodniu zbadam. Póki co wygrzebałam glukometr i muszę zacząć sprawdzać poziom cukru.
Jakoś nie wyobrażam sobie sprawdzania tych cukrów w pracy i ogarniania zdrowego jedzenia przy takim natłoku obowiązków :/
Gratulacje, które dzieciątko Twoje?

Jeeejuuu naprawdę? Mi lekarka mówiła kiedyś ze gdy cykle są takie ponad 35 dni to ciężko z owulacją… a tu widać jest inaczej 😊 właśnie u nas teraz zaskoczenie bo lekarz mówił ze endometrium 1 mm pęcherzyków brak nie dość ze nie ma jajeczek to jeszcze nie ma gdzie się zagnieździć… wiec nawet się nie zabezpieczaliśmy bo jak nie da rady to nie da rady a tu niespodziewajka 😍❤️🤗
Ale ja myślę że te owulacje były tak beznadziejnej jakości że nigdy z nich ciąży nie było. Metformina mi pomogła od razu.

reklama
Do góry