Moniunia199
Zaciekawiona BB
Beta 7166
Progesteron 15,3
4+4tc,nie za wysoko?
Progesteron 15,3
4+4tc,nie za wysoko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow no bardzo wysoko bym powiedziała wiesz kiedy była owu? Może bardzo wcześnie?Beta 7166
Progesteron 15,3
4+4tc,nie za wysoko?
Ja jak zawsze - 2 dziennie z mlekiem, bo jestem totalnym kawoszem i zyc nie moge inaczej. Ale w poprzedniej tez nie pilam, nie wiem, jak to wytrzymalam choc ginekolog mowil,ze 2 dziennie mozna, ale cytujac go "zeby nie byly takie,ze lyzeczka "stoi" w filizance"W 1 ciąży nie piłam w ogole, bardzo świrowałaM szczerze przyznam i nawet herbaty unikałam
Teraz pije z ekspresu kawę z mlekiem, nie jest jakaś mocna. Wczoraj piłam i dzisiaj tez, a są dni ze nie pije wcale, jak mi się za chce ale już dwóch dziennie jak wcześniej staram się nie pic choc ze dwa razy się zdarzyło
Owulacja 19 kwietniaWow no bardzo wysoko bym powiedziała wiesz kiedy była owu? Może bardzo wcześnie?
no to dziś chyba 5+0.Owulacja 19 kwietnia
4+5 pokazuje mi preglifeno to dziś chyba 5+0.
Jeśli owulacja 19 kwietnia to chyba rzeczywiście już 5 tydzień zaczynasz ale to i tak beta wysoka może bliźniaki? był jakiś przypadek w rodzinie?Beta 7166
Progesteron 15,3
4+4tc,nie za wysoko?
Może nie uwzględniać owulacji jeżeli z jakiś przyczyn się przesunęła, tylko podaje termin wg OM no ale rzeczywiście wysoka beta może będą dwa ? Kiedy masz wizytę?4+5 pokazuje mi preglife
Zlali mnie. Pojechałam na darmo 35km do jakiejś pseudo poradni patologii ciąży przy szpitalu. Lekarka wredna, znudzona już pacjentami, w sumie to położna zawróciła ją już ze schodów. Także nawet mnie palcem nie dotknęła, w wielkim szoku że co ja tu robię w tak wczesnej ciąży, bo ona konsultuje tylko pacjentki w wyższej ciąży. Także potraktowała mnie jak intruza, wyszłam od niej z płaczem.I jak @Madlein po wizycie?
Nie było właśnieJeśli owulacja 19 kwietnia to chyba rzeczywiście już 5 tydzień zaczynasz ale to i tak beta wysoka może bliźniaki? był jakiś przypadek w rodzinie?