becia.25
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży zapomniałam dodaćO szybko, fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciąży zapomniałam dodaćO szybko, fajnie
Wstyd się przyznać ale nie pamiętam kiedy było w pierwszej ciąży, też w miarę szybko mi się wydaje. Ale teraz idę 5tc to chyba nie ma jeszcze szans, chociaż czytałam ostatnio, że serce zaczyna bić 22 dni po owulacji/zapłodnieniu to sprawdzę czy to prawdaW poprzedniej ciąży zapomniałam dodać
Tak, mam zdecydowanie więcej niż kiedykolwiek, żółtawy jak przyschnieDziewczyny, a czy któraś z Was też ma tak dużo śluzu? Ja podczas wizyt w toalecie 9 na bieliźnie też zauważyłam dość spore ilości. Raz biały, raz delikatnie żółty.
ja mam duże duże ilości śluzu Białego. Najwiecej było w 5-6 tygodniu, teraz połowa 8 i jakby jest już mniej.Dziewczyny, a czy któraś z Was też ma tak dużo śluzu? Ja podczas wizyt w toalecie 9 na bieliźnie też zauważyłam dość spore ilości. Raz biały, raz delikatnie żółty.
Poczytałam dziś trochę i serduszko zaczyna bić najczęściej gdy zarodek ma ok 3mm to jest 5t+5. Jeżeli zarodek ma już 6mm czyli jest 6t+1 a serduszko nie bije to oznacza brak rozwoju.U mnie w 5+6 serduszko już biło wiec myśle ze duża szansa ze u Ciebie tez już będzie
Kochana z synem miałam plamienia od 5tc. Okazało się, że łożysko wytwarza się blisko kanału szyjki. Podobno od tego były te plamienia. Aczkolwiek rozumiem Cię, bo drugą ciążę też straciłam i plamienia kojarzą mi się kiepsko.Dziekuje Ci bardzo :* pierwszy raz ledwo rozowy sluz mialam w sobote wieczorem.. wczoraj cały dzień czyściutko, a dzisiaj rano znowu :/ nie jest to żywa krew na pewno, jedynie sluz podbarwiony krwią, ale dziś mocniej niż w sobote. Jednorazowo, nie było go nawet na wkładce, jedynie na papierze.. ja biorę zastrzyki z prolutexu i dopochwowo cyclogest, ale po kontakcie z ginem kazal tak jak mówisz wziac jeszcze duphaston... vardzo się martwie, bo plamienia nie zwiastuja niczego dobrego u Ciebie te plamienia były czym spowodowane? U mnie 5 tydzien
Ja mam ogromne ilości, tez wladnie najczęściej lekko żółtyDziewczyny, a czy któraś z Was też ma tak dużo śluzu? Ja podczas wizyt w toalecie 9 na bieliźnie też zauważyłam dość spore ilości. Raz biały, raz delikatnie żółty.
Hej, moja majowka smiesznie - narzeczony prawie że sie wygadal o ciazy rodzinie, ale to prawie prawie, bo zaraz spojrzalam na niego groznie mam nadzieje,ze sie nikt nie połapał,bo troche za wcześnieHej dziewczyny, mam nadzieje, ze miałyście piękna majówkę Ja powiem Wam, ze chyba zaczynaja mi się mdłości. Od dwóch dni czułam się dziwnie ale zrzucałam to na przebywanie na słońcu, na jazdę samochodem ale trzeci dzień z rzędu mdli mnie po jedzeniu. Zjadam ze smakiem ale potem mam uczucie jakby lekkiej choroby lokomocyjnej do tego senność a jeszcze kilka dni temu byłam wulkanem energii. A jak u Was objawy?
Jutro pierwsza wizyta z listy, @Kapozi trzymamy kciuki PS resztę nowych terminów wizyt wpisze jutro