Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tu jesteś!Jak ten czas leci dziewczyny! Trzymam za Was kciuki, od początku Was podczytuje
Styczniowa mama 2022
oj tak... Wspominam sobie jaki to był cudowny czasTeż tu jesteś!
Ja też trzymam za wszystkie kciuki i czytam Was z sentymentu, bo ja też styczniowa mama 2022! Spokojnych miesięcy wszystkim życzę, szybko zlecą.
No to mamy niemal identyczną betęUdało się !
Ja się czuję póki co bardzo dobrze, jedynie mega senna że popołudniu/wieczorem padam. Poza tym piersi mnie trochę bolą i są pełniejsze, no i brzuch czasem okresowo. Mdłości jeszcze nie mam i mam nadzieję że mnie ominą to będzie moje pierwsze dziecko więc totalnie nie wiem czego się spodziewaćDziewczyny,
jak sie czujecie?
Ja w tej ciąży mam objawy jeszcze zanim zrobiłam test. W poprzedniej do 6 miesiąca czułam sie jakby nigdy nic, żadnych mdłości itp. A teraz ciągle mi niedobrze, słaba jestem, senna, zmęczona. Cycki zrobiły się większe, pełniejsze. Już przed zrobieniem testu byłam prawie pewna, że wyjdzie pozytyw. Mam dwulatka na pokładzie, który nie ma litości, więc liczę, że się unormuje trochę moje samopoczucie wkrótce ..