reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Osoba, która założyła prywatny wątek prawdopodobnie jest moderatorem. Może kiedyś ktoś tutaj zabłądził i nas dołączy do grupy 😉
Dziewczyny a jak Wasze brzuszki? Co nie co już widać, czy wciąż możecie maskować swój stan?
@Madlein przepraszam, że tak wywołuję Cię do tablicy, ale czy to Ty zakładałaś wątek prywatny i byłabyś w stanie dodać tam kilka nowych dziewczyn, które tutaj się ostatnio udzielają? Byłybyśmy wdzięczne :)

reklama
Jestem po usg. Faktycznie badanie PAPPA mocno opiera się na statystykach. Mój wiek mocno podwyższył ryzyko. Wyniki biochemii i usg skorygowało ryzyko we wszystkich trzech przypadkach do niskiego. Oczywiście z uwagi na wiek miałam propozycję amniopunkcji ale nie wyraziłam zgody. Lekarz bardzo skrupulatny, długo wykonywał usg. Podobała też mi się odpowiedz lekarza na moje pytanie, że przy porodzie przekonam się o 100% pewności zdrowego maluszka.
Dostałam najpiękniejszy prezent na 35 urodziny. Mam nadzieję, że te wyniki zostaną potwierdzone na usg II trymestru. Jestem też zarejestrowane na to usg na 27 września.

@agaaataaaa znam od lat z wątku o poronieniu, a pozostałe dziewczyny niestety nie. Od kiedy mamy grupę nie śledzę tego tematu. Nie wiem co dziewczyny na to, ale ja nie mam z tym problemu żeby dodać nowe osoby. Póki co nie mamy jakoś dużo prywatnych zdjęć, a czas wszystko i tak zweryfikuje 😉

Dlatego :
1) zapytałabym pozostałe dziewczyny - ja tez nie śledzę tego wątku
2) prosze przygotować listę osób które chcą dolaczyc - bo to musi być szybka i sprawna akcja skoro otwieramy zamkniety dział - a tego sobie pewnie dziewczyny mogą nie życzyć
@Fifonka

Ja mogę napisać za siebie, na forum jestem nowa, bo temat ciąży jest dla mnie nowy. :) wcześniej śledziłam trochę wątków, teraz w 15 tc postanowiłam dołączyć. Na moje pytanie o dołączenie do prywatnej grupy odpowiedziały na pewno @em_gie i @agaaataaaa

reklama
Do góry