reklama
Jusia90
Fanka BB :)
Podziwiam Cię ale się nie dziwię. Jakby miała 5 dni czekać na wynik to bym jajko zniosłaJa powiem Ci ze jedynie robiłam bete dwa razy. Progesteronu nie sprawdzam, będzie co ma być.
Jak robiłam 1 bete wynik miałam po 6 godzinach. Jak zrobiłam 2 bete to zapomnieli wysłać jej do labolatorium, czekałam na wynik 5 dni, to już działało na mnie tak stresująco że reszty postanowiłam nie sprawdzać i mieć ten "spokój".
Co do badań, robiłam w środę i też mam wyniki podobne.
Mam ślad białka w moczu
W krwi
Lekko oodwyzszone leukocyty, mpv, neurocyty i monocyty.
No i tsh nieco wysokie bo 3,5 ale mam hasimoto.
Jusia90
Nie martw się, pewnie zwiększa Ci dawkę leku. Jesteś dzielna, będzie dobrzeWłaściwie teraz zobaczyłam że tsh mam za wysokie aż wykupiłam teleporade na jutro
Natalia...
Ja normalnie mieszkam na 3 pietrze....od 2 myślę, że mnie już słychać z daleka ale jutro jedziemy do mieszkania które wynajmowałam, bo najemca się wyprowadził i trzeba trochę ogarnać, żeby wynająć dalej....i ono jest na 6 pietrze bez windy....i już się śmieje że kanapke sobie zrobię na połowe drogi, żeby odsapnąc i nabrać siłDziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Tenni
Musi być dobrze.Nie martw się, pewnie zwiększa Ci dawkę leku. Jesteś dzielna, będzie dobrze
Ja już codziennie dzwoniłam gdzie mój wynikPodziwiam Cię ale się nie dziwię. Jakby miała 5 dni czekać na wynik to bym jajko zniosła
agulla84
My mamy wybrane imię dla chłopca Julian lub Damian a dla dziewczynki ja bym chciała Zoja lub Gaja ale mojemu się nie podoba co do wyprawki to my nie mamy nic i chyba będziemy kupować wszystko nowe bo to raczej będzie nasze jedyne dziecko.
Marcepanka096
A jak już rozmawiamy o wyprawce, co myślicie o tym przyrządzie co monitoruje oddech dziecka i czy może ktoś już z tego kiedyś korzystał?
Invicta
Mam to samo a ja jeszcze mieszkam na 10 pietrze i modlę się żeby winda się nie zepsułaJa dzisiaj ledwo wróciłam do domu z zakupów. Spałam jak stary parowóz, tętno prawie 100, a na trzecie piętro wdrapywałam się 10min. Cholernie słabo mi było. Nie mam pojęcia jak ja przetrwam lato i upały, które się do nas zbliżają
reklama
Alexisima
Zaangażowana w BB
Ja tak mialam rok czasu. Nie moglam patrzec na pizze.Ja jakieś 2 tygodnie temu strułam się włoską pizzą. Do tej pory na myśl o pizzy mnie odrzuca, ale to może nie tak źle