Serduszkowa1988
Zaciekawiona BB
Dziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko od Ciebie zależy.Dziekuje za cierpliwosc. Okej to już mi trochę lepiej. Czy ta panika kiedyś się skończy?
Oj tak, ja jak na 3 piętro się wdrapuje, to czuje się jak po maratonie.Dziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Tak. W naszym organizmie krąży już dużo więcej krwi niż normalnie, więc zadyszka jest normalna.Dziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
zamiatałam podłogę i miałam tętno 100Dziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Jeszcze ja bym prosiła o dopisanie
Jeszcze ja bym prosiła o dopisanie
Ja dzisiaj ledwo wróciłam do domu z zakupów. Spałam jak stary parowóz, tętno prawie 100, a na trzecie piętro wdrapywałam się 10min. Cholernie słabo mi było. Nie mam pojęcia jak ja przetrwam lato i upały, które się do nas zbliżająDziewczyny też tak szybko łapiecie zadyszkę? Zamiotlam schody i muszę odpocząć bo czuje się jakbym pół chaty wysprzątała.
Ja powiem Ci ze jedynie robiłam bete dwa razy. Progesteronu nie sprawdzam, będzie co ma być.Dziekuje za cierpliwosc. Okej to już mi trochę lepiej. Czy ta panika kiedyś się skończy?