S
styczeń
Gość
Ja myślę K plastrach sutricon, a potem pewnie jakaś masc kupięDziewczyny po cc, smarujecie blizny jakimiś specjalnymi preparatami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę K plastrach sutricon, a potem pewnie jakaś masc kupięDziewczyny po cc, smarujecie blizny jakimiś specjalnymi preparatami?
A od kiedy tymi plastrami można obklejac?Ja myślę K plastrach sutricon, a potem pewnie jakaś masc kupię
Od za gojenia rany, ale ja nie mam pojęcia keidy można mówić, że jest ona zagojona, hahaha. Ale już zamierzam stosować (5tyg po cc), tylko muszę kupić, bo w internecie najtaniej, choć i tak drogo...A od kiedy tymi plastrami można obklejac?
My ostatecznie byliśmy w 5tygodniuHejka,
Kiedy byłyście / idziecie na pierwszą wizytę do pediatry z maluszkiem? My wczoraj mieliśmy już tydzień. Według zaleceń między 1 a 4 tygodniem jak dla mnie duża rozbieżność w czasie i właśnie zastanawiam się na kiedy się zapisać
My ostatecznie byliśmy w 5tygodniu
A po tygodniu była u nas położna
My byliśmy tydzień po wyjściu ze szpitala i cieszę się że tak szybko, bo parę problemów udało się wykluczyćHejka,
Kiedy byłyście / idziecie na pierwszą wizytę do pediatry z maluszkiem? My wczoraj mieliśmy już tydzień. Według zaleceń między 1 a 4 tygodniem jak dla mnie duża rozbieżność w czasie i właśnie zastanawiam się na kiedy się zapisać