A tak na marginesie, to obok w salach co chwilę słychać bobaski jedna dzidzia to się wydziera w niebo głosy tak sobie myślę, że mnie to czeka za kilka tygodni (oby nie wcześniej) i z jednej strony się cieszę a z drugiej strach mnie obleciał, że nie dam rady
reklama
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Tez dostalam info ze ok 250 gram na tydzień wiec patrząc na możliwość błędu w pomiarze nawet Ci się zgadzaNo i tego 25.10. Byłam w połowie 30tc
Ja dzisiejszy dzień spędzam na oddziale położniczym z racji przyjęcia immunoglobulin.
Przyjechałam pełna obaw, jak tutaj będzie, nigdy nie byłam w tym szpitalu. Zaskoczona jestem bardzo i to mega pozytywnie. Cały personel jest bardzo miły i troskliwy. Czuje się tutaj bardzo zaopiekowana i normalnie jak w domu. Też słyszę maluszki za ścianą małe słodziaki. Za pół godziny mogę iść do domu. Jak będę miała taką możliwość, to na pewno wrócę tutaj na poród. Nie myślałam, że jeszcze istnieją takie miejsca i tacy ludzie z powołania.
Ja wizytę miałam u gina w środę, wtedy mała ważyła 1118g.
Dzisiaj ponowne USG plus ktg i badanie. Małej waga dzisiaj wynosi 1460g.
Przyjechałam pełna obaw, jak tutaj będzie, nigdy nie byłam w tym szpitalu. Zaskoczona jestem bardzo i to mega pozytywnie. Cały personel jest bardzo miły i troskliwy. Czuje się tutaj bardzo zaopiekowana i normalnie jak w domu. Też słyszę maluszki za ścianą małe słodziaki. Za pół godziny mogę iść do domu. Jak będę miała taką możliwość, to na pewno wrócę tutaj na poród. Nie myślałam, że jeszcze istnieją takie miejsca i tacy ludzie z powołania.
Lusia125
Fanka BB :)
Tak[emoji3590] jesteś też z tych terenów?
270zl az? Czyżby dr Sołtysiak? [emoji3]
Lusia125
A który to tc?
Ja niestety miałam intensywny czas... Głupio było mi wchodzić nie czytać a tylko pisać... Więc nie wchodziłam i widzę że już do priv dostępu nie mam, ale słusznie bo naprawdę u mnie tak ciężko z czasem, więc rozumiem. Synek ma teraz piękny wiek tak się wszystkiego uczy, spędzamy dużo czasu razem bo ciągle choruje więc do żłobka mało co chodzi. Mąż pracuje, ma popołudniami treningi a jak nie to jedzie na budowę więc dom, dziecko, zakupy na mojej głowie.
Ja byłam u lekarza ponad tydz temu to mała już ważyła 1410[emoji177] jakie duże te nasze dzieciaczki już. Macie gotowa wyprawkę??
Mam nadzieję że u was wszystko dobrze[emoji106]
Ja niestety miałam intensywny czas... Głupio było mi wchodzić nie czytać a tylko pisać... Więc nie wchodziłam i widzę że już do priv dostępu nie mam, ale słusznie bo naprawdę u mnie tak ciężko z czasem, więc rozumiem. Synek ma teraz piękny wiek tak się wszystkiego uczy, spędzamy dużo czasu razem bo ciągle choruje więc do żłobka mało co chodzi. Mąż pracuje, ma popołudniami treningi a jak nie to jedzie na budowę więc dom, dziecko, zakupy na mojej głowie.
Ja byłam u lekarza ponad tydz temu to mała już ważyła 1410[emoji177] jakie duże te nasze dzieciaczki już. Macie gotowa wyprawkę??
Mam nadzieję że u was wszystko dobrze[emoji106]
Ja dzisiejszy dzień spędzam na oddziale położniczym z racji przyjęcia immunoglobulin.
Przyjechałam pełna obaw, jak tutaj będzie, nigdy nie byłam w tym szpitalu. Zaskoczona jestem bardzo i to mega pozytywnie. Cały personel jest bardzo miły i troskliwy. Czuje się tutaj bardzo zaopiekowana i normalnie jak w domu. Też słyszę maluszki za ścianą [emoji4] małe słodziaki. Za pół godziny mogę iść do domu. Jak będę miała taką możliwość, to na pewno wrócę tutaj na poród. Nie myślałam, że jeszcze istnieją takie miejsca i tacy ludzie z powołania.
Lusia125
Już miałaś robione ktg?
A ja wylądowałam w szpitalu [emoji17] byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił [emoji15] no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
Sylwestrowa
Tak Ale mnie prowadzi dr Peno, Sołtysiak już daaaawno nie przyjmuje nowych pacjentekTak[emoji3590] jesteś też z tych terenów?
Lusia125
Aha a skąd jesteś? No niestety, ciężko się dk niego dostać ja zaczęłam przed 1 ciąża
Tak [emoji51] Ale mnie prowadzi dr Peno, Sołtysiak już daaaawno nie przyjmuje nowych pacjentek
reklama
Sylwestrowa
Ch-ceAha a skąd jesteś? No niestety, ciężko się dk niego dostać ja zaczęłam przed 1 ciąża
W jakim szpitalu rodzisz? Ch-ce czy Tuchola może? Ja wybrałam Peno jako, ze jest zastępca ordynatora w moim szpitalu, ale nie wiem czy to ma większe znaczenie jak i tak większość czasu polozna będzie przy mnie Wciąż bije się z myślami, który szpital wybrać, bo opinie są podzielone
Podziel się: