reklama
siwsoooonek
Fanka BB :)
Trzymaj się, bedzie dobrzeA ja wylądowałam w szpitalu byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
A ja wylądowałam w szpitalu byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
Trzymaj sie, który to tydzień?
Trzymajcie się. Mam nadzieję, że to chwilowe i szybko wrócisz do domu.A ja wylądowałam w szpitalu byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
Trzymam kciuki
32Trzymaj sie, który to tydzień?
Wczoraj na USG szpitalnym wyszło, że mój maluch waży ponad 2200 to chyba niemożliwe! 28.10. byłam na prenatalnych i tam ważył 1700.... Mówiłam lekarce o tym a ona stwierdziła, że to przez inny sprzęt rozbieżność. Ale aż taka?
Mogę zapytać co za objawy cię zaniepokoiły, że pojechałaś na ktg?A ja wylądowałam w szpitalu byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
Sylwestrowa
Ja byłam 25.10. Na prenatalnych i mój „mały” ważył troszkę ponad 1700. Mówił, ze teraz dziecko w tydzień będzie tylko ok 300 g Także jakbyś dodała widełki pomiarowe, które usg podczas badania ma to może by się nawet zgadzała wagaWczoraj na USG szpitalnym wyszło, że mój maluch waży ponad 2200 to chyba niemożliwe! 28.10. byłam na prenatalnych i tam ważył 1700.... Mówiłam lekarce o tym a ona stwierdziła, że to przez inny sprzęt rozbieżność. Ale aż taka?
reklama
Sylwestrowa
No i tego 25.10. Byłam w połowie 30tcJa byłam 25.10. Na prenatalnych i mój „mały” ważył troszkę ponad 1700. Mówił, ze teraz dziecko w tydzień będzie tylko ok 300 g Także jakbyś dodała widełki pomiarowe, które usg podczas badania ma to może by się nawet zgadzała waga
Podziel się: