Ponoć tak, ze jeśli faktycznie wyjdzie cukrzyca to rozwiązują ciążę szybciej. Ale tez słyszałam, ze może iść w drugą stronę - dziecko może być malutkie .Mi dr mowila wczoraj ze co do terminu patrzymy na usg z 12 tyg bo później dzieci rosną juz swoim tempem. Ja glukoza robie we wtorek... może to ma jakiś wpływ na wagę? W sensie jeśli jest cukrzyca to może przybiera dziecko więcej.
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Byłam dzisiaj pierwszy raz na szkole rodzenia. Obecnie 22+4. Mój brzuszek jest mega malutki, praktycznie nie widoczny a tam były dziewczyny, które są tuż przed porodem [emoji85] głupio się czułam na początku, ale zajęcia z gimnastyki bardzo fajne, nawet trochę się zmęczyłam[emoji85][emoji85] czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły?
siwsoooonek
W pierwszej nie byłam i teraz też nie zamierzamHej dziewczyny Byłam dzisiaj pierwszy raz na szkole rodzenia. Obecnie 22+4. Mój brzuszek jest mega malutki, praktycznie nie widoczny a tam były dziewczyny, które są tuż przed porodem [emoji85] głupio się czułam na początku, ale zajęcia z gimnastyki bardzo fajne, nawet trochę się zmęczyłam[emoji85][emoji85] czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły?
Biedroneczka28
Kto co woli, ja siedzę w domu i się nudzę więc skoro jest za darmo to czemu nie skorzystać [emoji3]W pierwszej nie byłam i teraz też nie zamierzam
@gata
Ja byłam w pierwszej ciąży i bardzo polecam. Teraz nie wiem czy się zdecyduję, chyba przerobię jakąś onlineHej dziewczyny Byłam dzisiaj pierwszy raz na szkole rodzenia. Obecnie 22+4. Mój brzuszek jest mega malutki, praktycznie nie widoczny a tam były dziewczyny, które są tuż przed porodem [emoji85] głupio się czułam na początku, ale zajęcia z gimnastyki bardzo fajne, nawet trochę się zmęczyłam[emoji85][emoji85] czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły?
Biedroneczka28
No właśnie to moja pierwsza ciąża, i tak pomyslalam skoro siedzę w domu to warto pójść czegoś ciekawego się nauczyćJa byłam w pierwszej ciąży i bardzo polecam. Teraz nie wiem czy się zdecyduję, chyba przerobię jakąś online[emoji6]
@gata
Ja chodziłam z mężem, nie wiem jakie teraz są możliwości, byliśmy bardzo zadowoleni. Nawet jak się wydaje człowiekowi, że mniej więcej wszystko wie to i tak moim zdaniem warto iśćNo właśnie to moja pierwsza ciąża, i tak pomyslalam skoro siedzę w domu to warto pójść czegoś ciekawego się nauczyć
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Dziewczyny glukoza w normie. Więc waga młodego nie jest spowodowana cukrzyca.Ponoć tak, ze jeśli faktycznie wyjdzie cukrzyca to rozwiązują ciążę szybciej. Ale tez słyszałam, ze może iść w drugą stronę - dziecko może być malutkie .
Karolina2495
Super wiadomość [emoji173]
Dziewczyny glukoza w normie. Więc waga młodego nie jest spowodowana cukrzyca.
reklama
Nellyy
Aktywna w BB
Hej dziewczyny,
niestety rzadko się odzywam bo zwariowany czas i ciagle coś jest do ogarnięcia.
Wraz z mężem ten weekend pierwszy raz od pięciu tygodni mieliśmy wolny…reszta to wesela i chrzciny.
Jak Wasze samopoczucie?
Po tych weekendowych imprezach tak sie przestawiłam, ze chodzę spać 2-3 w nocy i wstaje około 11…
W tym tygodniu muszę zrobić test obciążenia glukoza.
Wy już po tym badaniu? Macie wyniki?
Pozdrawiam
niestety rzadko się odzywam bo zwariowany czas i ciagle coś jest do ogarnięcia.
Wraz z mężem ten weekend pierwszy raz od pięciu tygodni mieliśmy wolny…reszta to wesela i chrzciny.
Jak Wasze samopoczucie?
Po tych weekendowych imprezach tak sie przestawiłam, ze chodzę spać 2-3 w nocy i wstaje około 11…
W tym tygodniu muszę zrobić test obciążenia glukoza.
Wy już po tym badaniu? Macie wyniki?
Pozdrawiam
Podziel się: