reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Mi dr mowila wczoraj ze co do terminu patrzymy na usg z 12 tyg bo później dzieci rosną juz swoim tempem. Ja glukoza robie we wtorek... może to ma jakiś wpływ na wagę? W sensie jeśli jest cukrzyca to może przybiera dziecko więcej.
Ponoć tak, ze jeśli faktycznie wyjdzie cukrzyca to rozwiązują ciążę szybciej. Ale tez słyszałam, ze może iść w drugą stronę - dziecko może być malutkie .

reklama
Hej dziewczyny :) Byłam dzisiaj pierwszy raz na szkole rodzenia. Obecnie 22+4. Mój brzuszek jest mega malutki, praktycznie nie widoczny a tam były dziewczyny, które są tuż przed porodem [emoji85] głupio się czułam na początku, ale zajęcia z gimnastyki bardzo fajne, nawet trochę się zmęczyłam[emoji85][emoji85] czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły?

Hej dziewczyny :) Byłam dzisiaj pierwszy raz na szkole rodzenia. Obecnie 22+4. Mój brzuszek jest mega malutki, praktycznie nie widoczny a tam były dziewczyny, które są tuż przed porodem [emoji85] głupio się czułam na początku, ale zajęcia z gimnastyki bardzo fajne, nawet trochę się zmęczyłam[emoji85][emoji85] czy któraś z Was chodzi do takiej szkoły?
W pierwszej nie byłam i teraz też nie zamierzam :)

Ja byłam w pierwszej ciąży i bardzo polecam. Teraz nie wiem czy się zdecyduję, chyba przerobię jakąś online😉

No właśnie to moja pierwsza ciąża, i tak pomyslalam skoro siedzę w domu to warto pójść czegoś ciekawego się nauczyć :)
Ja chodziłam z mężem, nie wiem jakie teraz są możliwości, byliśmy bardzo zadowoleni. Nawet jak się wydaje człowiekowi, że mniej więcej wszystko wie to i tak moim zdaniem warto iść🙃

reklama
Hej dziewczyny,
niestety rzadko się odzywam bo zwariowany czas i ciagle coś jest do ogarnięcia.
Wraz z mężem ten weekend pierwszy raz od pięciu tygodni mieliśmy wolny…reszta to wesela i chrzciny.
Jak Wasze samopoczucie?
Po tych weekendowych imprezach tak sie przestawiłam, ze chodzę spać 2-3 w nocy i wstaje około 11…
W tym tygodniu muszę zrobić test obciążenia glukoza.
Wy już po tym badaniu? Macie wyniki?
Pozdrawiam🤗

Do góry