ja bym mega chciala blizniaki po slodkim zawdze maluszki aktywniejsze ekstra z tego co kojarze to w kolejnych ciazach czuje sie wczesniej u mnie jakos w 18t czulam Ale, zobaczymy jak terazNie tego jestem pewna jak zjadłam czekoladę to było bardzo odczuwalne. Może szybciej bo to moje 3 dziecko. No chyba że to bliźniaki o których nie wiem
reklama
Ja będę robić NIPT tylko jeśli będzie wskazanie Jeśli wszystko będzie ok to na pewno nie.Hej!
Wczoraj miałam wizytę.
Na szczęście jest wszystko dobrze
Serduszko tez słyszałam.
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście.
Kurczę... to mnie to bardzo dziwi. No ale fakt, że lekarza mówią, że po skończonym 12 jest najlepiej, to może dlatego.Tego samego. Teraz zastanawiam się, czy dobrze robię. Pan ma certyfikat fmf, podobno bardzo dobrze wykonuje badanie prenatalne.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja z synkiem w ciąży też czułam szybko ♡♡ super uczucie
Dziewczyny wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcia, aż mąż się przestraszył, bo dałam mu sprawdzić, bo stwierdziłam, że sobie wkręcam[emoji28] ale faktycznie, były wyraźne
Sunofspain
Fanka BB :)
A czy oprócz sanco robisz jeszcze pappa?Jeżeli fundusze ci pozwalają to rób badanie. Ja będę robić sanco. Chcę mieć pewność, że moje dziecko jest zdrowe, szczególnie, że miałam potwierdzony przypadek poronienia z przyczyn genetycznych. Cena fakt, jest kosmiczna, ale uważam, że warto.
Sunofspain
Ja robię usg plus sancoHej!
Wczoraj miałam wizytę.
Na szczęście jest wszystko dobrze
Serduszko tez słyszałam.
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście.
Tez myślę o sanco. Ale zobaczyny jak wyjdzie usg i pappa.Ja robię usg plus sanco
reklama
Gwiazdka94
Ja czytalam, ze miedzy 11+6 a 13+6. Nie umawialam sie pierwszego mozliwego dnia, bo szkoda mi chodzic dwa razy I placic.Hmm a dlaczego za wcześnie? Teoretycznie można od 11+1 chyba?
Ja idę 12+0 i mam nadzieję że to jednak nie za wcześnie [emoji848]
W 12 tygodniu to chyba jeszcze niemozliwe [emoji848]Dziewczyny wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcia, aż mąż się przestraszył, bo dałam mu sprawdzić, bo stwierdziłam, że sobie wkręcam[emoji28] ale faktycznie, były wyraźne
Podziel się: