Martyna2022
Aktywna w BB
Myślę że zdecyduje się na Nifty choć Harmony tańsze ale przy tych sumach to lepiej zrobić jak najszersze więc chyba jednak Nifty plusKtóre z badań wolnego dna wybrałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że zdecyduje się na Nifty choć Harmony tańsze ale przy tych sumach to lepiej zrobić jak najszersze więc chyba jednak Nifty plusKtóre z badań wolnego dna wybrałaś?
Znalazłam fajny blog na którym wszystko jest czytelnie opisane ale nie wiem czy mogę tu wkleić nazwę?Zastanawiam się nad Nifty, to jest podobne ??
Tak to jest jak człowiek cieszy się z zajebjstego samopoczucia i mówi o tym głośno. To nie był jednorazowy incydent wczoraj z wymiotami a widocznie u mnie to wszystko później, dużo później [emoji85] dzisiaj wieczorem wychodzę ze znajomymi wiec mam nadzieje ze do tego czasu się ogarnę. Wiec dziewczyny bez objawów... nie zamartwiać się cieszyć się (nie za głośno[emoji85]) bo wszystko może zmienić się w ciągu jednego dnia
Również sanco i będę go robić w 12t1d.Ja wybrałam sanco a Ty? W którym tc będziesz robić?
Ja bym poprosiła o link to tego bloga. Jak nie tu to może na privZnalazłam fajny blog na którym wszystko jest czytelnie opisane ale nie wiem czy mogę tu wkleić nazwę?
Bardzo mi przykro, ja też miałam dwa lata temu w 11tc 24.09.19 poronienie chybione. (Zatrzymane)Dzięki
Na taką mam nadzieję, poprzednią straciłam na początku lutego (poronienie zatrzymane, 12 tc, bliźniacza) i teraz bardzo się stresuję, ale mam nadzieję że tym razem się uda
Znalazłam fajny blog na którym wszystko jest czytelnie opisane ale nie wiem czy mogę tu wkleić nazwę?