reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Nie wiem która lasencja ten patent sprzedała ale Hallsy strong te czarne naprawdę pomagają na mdłości 💪😍.
Nawet za ciasto z truskawkami się wzielam 🙃 cudownego dnia❤️

Witajcie
Ja dziś już dużo lepiej się czuje, pewnie dlatego że się ochłodziło i od razu więcej sił do zycia🙂

Nie do wiary że już pierwsze prenatalne w naszej grupie🙂trzymam kciuki👍

Też już powoli umawiam prenatalne ale czekam jeszcze na wtorkowa wizytę żeby się upewnić ze wszystko ok z dzieckiem i zdecyduje się też na badania wolnego płodowego dna. W końcu 35 na karku a w rodzinie i mojej i męża są przypadki chorób genetycznych.
Życzę wam miłej soboty🙂
Też będę robić to badanie😃

Hej lasencje🙃🙃🙃
Ja generalnie gdyby nie brał okresu i potworny ból piersi oraz wzmożoną ochota na owoce, warzywa nabiał i slodkienie mam żadnych objawów w ciąży ... nie mam też ochoty na mięso i to wszystko. Ale ze starszakiem 12,5 lat tez bylam bezobjawowa...
Tak wiem powinnam się cieszyć a nie narzekać!🙈🙈🙈 tyle dziewczynki moje ze przez ten brak ciążowych dolegliwości czasem sie zastanawiam czy z kropkiem wszystko ok..ehhh aby do II trymestru🙏🙏🙏
Pozdrawiam moje ciężaroweczki i życzę miłej soboty.
Ps: ja już na l4 wiec będę was częściej nawiedzać, buziole 😗😁🙃

mam podobnie :D póki co nie mam żadnych wielkich objawów, poza delikatnie już odstającym brzuszkiem i kłuciami w brzuchu raz na jakiś czas. Chociaż tłumacze sobie to w taki sposób, że może powinnam się z tego cieszyć. Też jestem już na zwolnieniu. Nie dałabym rady stać po 12 godzin i targać ciężkie dostawy :D

reklama
Tak to jest jak człowiek cieszy się z zajebjstego samopoczucia i mówi o tym głośno. To nie był jednorazowy incydent wczoraj z wymiotami a widocznie u mnie to wszystko później, dużo później 🙈 dzisiaj wieczorem wychodzę ze znajomymi wiec mam nadzieje ze do tego czasu się ogarnę. Wiec dziewczyny bez objawów... nie zamartwiać się cieszyć się (nie za głośno🙈) bo wszystko może zmienić się w ciągu jednego dnia

Do góry