Witamy, witamy.Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa. U mnie 9+2, termin na około połowę stycznia. W domu mam trzylatkę
Życzymy nudnej ciąży, i pomyślnego rozwiązania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy, witamy.Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa. U mnie 9+2, termin na około połowę stycznia. W domu mam trzylatkę
DziękiWitamy, witamy.
Życzymy nudnej ciąży, i pomyślnego rozwiązania.
Też będę robić to badanieWitajcie
Ja dziś już dużo lepiej się czuje, pewnie dlatego że się ochłodziło i od razu więcej sił do zycia
Nie do wiary że już pierwsze prenatalne w naszej grupietrzymam kciuki
Też już powoli umawiam prenatalne ale czekam jeszcze na wtorkowa wizytę żeby się upewnić ze wszystko ok z dzieckiem i zdecyduje się też na badania wolnego płodowego dna. W końcu 35 na karku a w rodzinie i mojej i męża są przypadki chorób genetycznych.
Życzę wam miłej soboty
Ja wybrałam sanco a Ty? W którym tc będziesz robić?Też będę robić to badanie
Tak mi tez one pomagaja , albo żelkiNie wiem która lasencja ten patent sprzedała ale Hallsy strong te czarne naprawdę pomagają na mdłości .
Nawet za ciasto z truskawkami się wzielam cudownego dnia
Zastanawiam się nad Nifty, to jest podobne ??Ja wybrałam sanco a Ty? W którym tc będziesz robić?
Hej lasencje
Ja generalnie gdyby nie brał okresu i potworny ból piersi oraz wzmożoną ochota na owoce, warzywa nabiał i slodkienie mam żadnych objawów w ciąży ... nie mam też ochoty na mięso i to wszystko. Ale ze starszakiem 12,5 lat tez bylam bezobjawowa...
Tak wiem powinnam się cieszyć a nie narzekać! tyle dziewczynki moje ze przez ten brak ciążowych dolegliwości czasem sie zastanawiam czy z kropkiem wszystko ok..ehhh aby do II trymestru
Pozdrawiam moje ciężaroweczki i życzę miłej soboty.
Ps: ja już na l4 wiec będę was częściej nawiedzać, buziole
Cześć dziewczyny